NyaKläder

Igår var jag i karlstad med klassen, vi var på VT= värmlands tidningen, ganska intressant egentligen, fast tråkig tidning! Men roligt att se tryckeriet, och hur dom la upp det osv. Och sen så het en tidning "ETC" då ska jag kalla min tidning "OSV" !x)
vi var också på värmlands Museét, det var hemskt, dom berättade om andra världskriget, och vi fick se bilder, och en film som man inte var beredd på att se!
Sen var vi på radio värmland,tråkigt kommer inte ihåg nånting-.-

Efter allt detta så gick vi och åt mat på WOK i mitticity! Så gick jag och Sanne och shoppade , och vi hittade ganska mycket^^Och jag är jätte nöjd :D så jag var tvungen visa upp för mamma och spela en gammal rock'n'roll låt för henne! Undrar vad hon tänker om det XD hahahah!

1 basic tunn tröja
1 blommig genomskinlig från GINATRICOT!

Baggy Jeans - cubus!Chinos-GinaTricot!

MysBokser - Cubus! (syntes de var så kule siden de var gule x)

Väska-H&M
Scarf-Cubus

Hipsters+bh - H&M

Tack för en bra dag sanne^^,<3


Helgen!

Här är historien från helgen^^,

så lätt skrämde som jag och anna är, hörde vi nått förut i väggen, det typ knasslade, så jag och anna sprang och la oss ner framför soffan i det andra rummet där det inte var några fönster!

För vi trodde någon försökte skrämma oss, men sen så såg Anna en mus som klättrade längs gardinerna och hoppade över till skåpet bredvid, och vi blev verkligen livrädda, så vi skrek och hoppade upp på två stolar som stog bredvid bordet, och där stannade vi i 2 timmar och 10 minuter!

Vi gick inte ner, och vi höll på att dö utav skratt, eftersom vi båda skrek osånt, och sen började anna se syner! F
Hon trodde att dammsugaren rörde på sig! Haha vad vi skratta åt det då, så när hon skrek åt dammsugaren, trodde jag det var en mus hon skrek åt, så , så dum som jag är skrek jag med!
Ush det är inte lätt, men vi hade sätt ut en musfella, och då dog musen :(
Jag tyckte det var lite synd om den faktiskt... ush jag hatar när djur dör!

Men iallefall jag kom sedan fram till att vi gjort den musen döv! Och att musen var scizzofren för att den ville skrämma oss!

Jag tycker också att jag och anna är coola eftersom vi tog upp fighten med mössen och dammsugaren XD Det gjorde inte ni! Ett extra pluss till oss :D

Jag har en forbe! MÖSS!