Oh yes So true!

Jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du spelade !


Jag Älskar Dig

jag vill höra dig säga en sista gång
En sista gång
Att du älskar mig


Ajm SO back in bisniss !

the bitch is back !
jag mst bara säga förlåt till alla jag har varit en riktig bitch mot den sista veckan ! Jag älskar er och d vet ni!
och ni är dom två som verkligen känner mig, och ni vet hur jag kan va!
Och Nu till nått roligare!
Imorgon är det parteey hos andré! YEY ! Jag var inte så taggad förut, men det är jag verkligen nu !
Så hoppas d blir en lyckad halloween asså! ska försöka ta massor med bilder, men kan verkligen inte lova nått!


KissYa babes !


sitter på nätcafé

och ska meddela att jag lever och att jag inte har någon dator mer-.- den har gått i sönder, hela internkortet har pajjat! så den mst lämnas in, men kanske lika bra med en liten datorpaus(?)
Men vi hörs ! Take care:* KISSYA!

I'll Light 4 Candles For You !

One For How kind You Were
Two For Allways Being By My Side
Three for Watching Over Me
Four For Being My Bestfriend !


Ni betyder mer än ni förstår <3


detta är mina älskade Blondiner !
Jag har så sjukt många minnen med er båda !
Och ni betyder så himla mycket! Det finns helt seriöst inte ord för hur mycket jag älskar er!
Och tack för erat stöd dom två sista dagarna! Tack för att ni finns, och ni vet att oavsett vad som händer finns jag alltid här för er, och jag har nu märkt att ni finns här för mig också!
<3


wherever you are, i will never forget you <3

detta är mitt sista farväl. Jag har inte riktigt varit mig själv sen hon försvann, men det här är mitt sätt att komma mig vidare. Hon betydde så himla mycket, och hon har varit här dom senaste 15 åren, så jag kommer inte ihåg att vi inte har haft henne, hon har alltid varit vid min sida. Det gjorde så himla ont att säga hejdå till henne igår, och särskilt när hon redan hade dött när jag kom fram, d värsta jag gjort i mitt liv hittils. Sheila var som en familjemedlem! pålitlig,fin, och en snällare hund än henne mst man leta länga efter.
Jag hoppas hon hörde mina ord i telefonen igår, och hoppas hon hörde att jag sa "jag älskar dig" för även om hon bara är en hund, så förstår hon vad jag menade.
Hon har vart en absolut favorit hund, och hon har alltid ställt upp för mig om det var något, hon märkte om jag var ledsen, hon var när jag var glad.
Och hon var helt enkelt alltid där för att se till om jag hade det bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska få bort denna känslan av att jag vill gråta hela tiden, eller att jag tänker på när hon alltid väntade på mig när jag kom hemifrån skolan,eller hur vi alltid gosa i soffan på kvällerna, eller när hon lugnande ner mig när jag var rädd.
 det är svårt att ta farväl med en sådan hund , en sån hund du har haft hela ditt liv, en hund som du alltid har litat på och som aldrig har gjort något fel! En sån hund du skulle göra vad som helst för.
Jag hoppas hon har det bra nu, jag vet att hon hade ett bra och långt liv här också. men jag hoppas hon har det bra, och nu släpper hon gå på mediciner.

Det gör riktigt ont att skriva allt jag skriver nu. jag kan inte hålla tårarna inne, men jag hoppas hon visste att jag var med henne när hon dog.på ett sätt vet jag att hon visste d, för jag hörde när hon andades och att hon luktade på telefonen jämt innan hon dog. jag hoppas hon visste att jag var med henne.
En sak är helt klart , att jag kommer aldrig i mitt liv glömma världens snällaste,sötaste,finaste,goaste hund!
Hon var min hund. och jag älskade henne högt.
Det här är det värsta med att ha hund, dom blir som familjemedlemmar , och när dom går bort, så känns det verkligen som en person har försvunnit. denna gången var det min bästaste vän som försvann! och det gör riktigt jävla ont att säga hejdå. Jag pussade henne igår och jag gråt så jävla mycket. t.o.m min pappa gråt , och när min pappa gråter, då är det något speciellt asså! för jag har aldrig sett min pappa gråta, inte på 16 hela år har jag sett min pappa gråta, och inte på 16 hela år har jag fått krama min pappa. Men det gjorde jag igår.
Så jag kan tacka sheila för att hon har fört mig och min pappa närmare. pappa sa också igår att "vi ska klara av detta tillsammsans" och när han sa det kändes det riktigt jävla bra.

Fast det gjorde riktigt ont att veta att hon var borta , jag insåg när jag såg henne att hon verkligen var borta, när jag satt på bussen på väg till trysil, gråt jag också ,hela vägen hit! men då gråt jag inte lika mycket som när jag såg henne, när jag verkligen förlorade hoppet om att se henne en sista gång innnan hon verkligen var helt borta.
Jag har nog inte liksom fattat att hon är borta, för hon har liksom varit här var enda minut,sekund,dag,månad i 15 hela år. Nej detta käns riktigt hemskt, så hemskt att jag vet inte riktigt vad jag ska säga längre, jag ligger bara här och stirrar in i väggen! har inte åte nått på 24 timmar, och nästan inte sovit nått heller. Jag tänker på hur glad hon hela tiden var, och så dum xD haha. älskade hund ! jag tänker också "varför just hon" varför ingen annan.
Jag visste att denna dagen ville komma. men jag visste inte att den skulle komma igår..
Ja ba till gud, men han lyssnade inte! hon var den absolut bästa jakt hunden också. och det var pappas favorithund. han älskade verkligen Sheila!
Det känns inte verklig än, det har inte hunnit sjunka in att hon verkligen är helt borta, känns som om jag snart ska ropa " sheila" och hon kommer lika hoppande och glad som vanligt. men den gång ej. jag kommer faktiskt aldrig mer får se henne igen. och det är en känsla som inte går att beskriva. i 15 älskade år levde hon!
Och jag glömmer henne ALDRIG.

Jag älskar dig Sheila, och vart du än är, kommer jag aldrig glömma dig och jag kommer alltid vara med dig, hoppas har det bra nu älskling! R.I.P Sheila <3
1993 - 22 oktober 2009.nu är ja i trysil.

å fy fan va svårt d var att ta ett siste farväl, d gjorde riktigt ont, jag böla riktigt seriöst mycket, jag har aldrig gråte så jävla mycket som idag.
Jag känner att jag svek henne för hon dog två timmar innan jag hann hit,och jag försökte verkligen ta mig hit så snabbt som möjligt, och jg var på go väg, när mamma ringde och sa att hon håller på och dö, då tog hon telefonen in till hennes öra, så fick jag säga att jag älskade henne och att hon har varit världens bästa hund och vän, och oavsett vad som händer kommer jag alltid finnas hos henne, och sen hejdå, och när jag sa hejdå , direkt då dog hon! :(
och när jag fick se henne sen, jag böla skit mycket. desamma på bussen hit, när mamma sa hon var död! fy faan.. hon var min bästaste vän!
nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.. jag orkar inte prata med någon, jag bara sitter här och glor.. ingen rolig dag. absolut ingen rolig dag.
Jag fick sagt hejdå på telefon iallefall, det känns rätt bra! hon reagerade på min röst när jag pratade med henne
och det är jag ganska glad för nu !
"I will allways be with you, no matter what <'3 forever and on!"
Och för första gången på länge kramade jag pappa förut.. och det känns riktigt bra, båda jag och han gråt tillsammans. och det känns som om jag har fått tillbaka min pappa.
annars har jag haft en helt förjävlig dag. inge bra start på lovet..

Nu drar jag!

nu sätter jag mig på första bästa tåg till trysil! hold on ! jag kommer snart vovven <3


btw nu äre lov.. inge bra start på lovet! men det blir väll bättre .
Halloween kan jag se framimot iaf.
puss.


trodde seriöst aldrig denna dagen skulle komma..

jag har tänkt så mycket på hur mycket jag älskade min hund och jag trodde inte hon skulle behöva gå bort när mamma poch pappa var i trysil.. jag satt o hoppades på att hon skulle bli bättre.
Jag vet inte hur jag ska klara mig utan henne.. hela mitt liv har hon varit här, och nu ska hon liksom bort, när mamma och pappa kommer tillbaka ifrån trysil så är hon inte med.. fy fan! jag vet inte jag klarar av detta. visst d låter väl kanske jätte töntigt, men den hunden är speciell , hon förstår mer än vad som flesta hundar gör. och nu har jag ingen jag kan trösta mig på längre. ingen som finns där bredvid mig när jag har det svårt.
Jag älskar dig min älskade hund. och jag kommer alltid vara med dig och d vet du! världens bästa hund har du varit ! jag kan inte förstå detta. <'3
Jag trodde seriöst detta aldrig denna dagen skulle komma..
jag älskar dig sheila <3

Du är min bästavän !

Du är min allra bästavän ! och förlorar jag dig nu, så vet jag inte vad jag ska göra! du har varit där sen jag var liten!Och jag vet kanske detta låter dumt, men det gör verkligen ont att känna att man är på väg att förlora sin bästavän! "the dog is peoples bestfriend"  det är mer sant än ni kan förstå! Du är MIN hund, och oavsett vad som händer, kommer du ALLTID vara min hund! Och mamma o pappa är i trysil också! och jag kommer få en total breakdown efter allt som har hänt och jag får inte ens säga hejdå till dig. då bryter jag seriöst ihop!
Jag älskar dig Sheila! don't bail on me now <3

HAHAHHA...

man kan seriöst inte ha roligare än mig och emelie just nu ! hahaha... skön honxD
Harebraabree!! (internskämt) hahahaha... omg! ååh va sköna vi är!

hahahahahah....COME AND GET ME DUUUDE;)


KISSYA BITCHES:*

gaybloggen har startat trend :D


Ny kategori^^, älskade den idén som www.gaybloggen.com hade gjort! så förlåt om det här kallas kopiering, men jag älskade iaf idén!


JAG ORKAR INTE MED MIG SJÄLV MEEEEEER!

nu har jag fått getingstick! och det gör så ont att jag håller på att dö just nu!
Foten är helt röd och uppsvullen som  fan! Och i det hela har jag fått juice i ögat! TROR ni d gör ont?!:O apelsin juice i ögat! mmmmmm.... me lajk! fy fan! neej.. nu ska jag sova... nu ska jag bara ! ÅÅÅÅÅÅH....... vilken bra dag ! (Y) jag orkar inte mer...!
KISSYOU!:*

......


INLÄGGET BORTTAGIT! NÖJD?!


frukost...

Sitter i caféterian med nadja, snart har vi matteprov.. Ush!kommer gå åt helvete,men men:pKiss Ya:*
(detta inlägget skulle pubilceras rundt 9 imorse! )

Sitter i caféterian med nadja, snart har vi matteprov.. Ush!kommer gå åt helvete,men men hoppas på det bästa!
Imorgon har jag spanska prov, och jag orkar seriöst inte plugga för jag vet att det kommer gå åt helvete ändåååå!
Neej men nu ska jag och Nadja fortsätta med våran frukost =D KissYAA:*


Haha.

Gjorde mat i cam för Anna förut^^, haha... jätte duktig var jag! :D or not! Anna va så stolt över mig !
Men nu springer jag rundt i hela huset för att hitta kläder tills imorn!
jag hittar inte mina ljusa jeans:O jag får PANIK!
intressant inlägg ni fick! haha ,or nat!Kiss YA:*


When Stars Go Blue!


håller med Paulina Danielsson!

Sry guys, Men jag håller med paulina till 100 % om vad hon har skrivit i detta inlägget : http://paow.se/?p=2808#comments

jag tycker att djurplågeri , bara för att plåga ,är nått av det hemskaste som finns! men allt hon säger är ju faktiskt sant! Vi är alla djurplågare hur man än vrider o vänder på det!
jag sover hellre med duntäcke än vanligt! och jag använder verkligen smink! hemskt att man måste tänka så men.. thats reality!
Och jag menar det finns saker som är SÅ mycket värre än det här, t.e.x det finns barn överallt som svälter, dom som inte ens får rent vatten, och kanske inte har någon familj och dom måste klara sig helt själv!

På ett sätt är djurförsök rätt, om det användas till rätt saker som t.e.x att framställa ett botemedel mot kanske cancer,hiv,aids osv.
Men att vi kunde ha kommit på ett annat sätt att testa smink,hårspray,rengörningsmedel m.m
Som sagt vi lever i 2000-talet och vi följer modet, that's life guys!
Jag har inte så mycket mer att säga om detta,eftersom paow redan har fått fram poängen! Men det är faktiskt vad jag tycker.

Såklart det är jätte hemskt att dom testar smink osånt på djur... men face the facts! vi använder alla något som är antingen testat eller gjort på/av djur. Men derimot finns det verkligen två sidor av saken.
Jag skulle ALDRIG använda riktig päls.
jag förstår faktiskt inte hur människor har hjärta till att dra av dom pälsen när dom fortfarande lever, herregud! det är så himla hemskt, men när det gäller de andra jag prata om så ,som sagt dubbelmoral på det hela. jag skulle med kunde skriva hur långt som helst om detta! så jag sätter punkt här.


AJ!

fatta vad detta klantarsle gjorde förut ? jooo.. jag ramla i en massa jävla brännväslor! tror ni d gjorde ont eller?! har en massa jävla röda prickar över allt-.- omg.. jag fattar inte att jag orkar m mig själv ibland asså x)


sånna prickar finns d över hela mig xD
säger bara : TYCK SYND OM MIG! gött o sova inatt(Y) oooohyääääs!
inte har jag alovera elr nått hemma :S


Lite bilder ifrån igår !

här kommer lite bilder x)

 
Joanna & Silla!

antagligen kommer jag dö för att jag har lagt ut denna bilden men xD

Födelsesdags bild! =D egentligen äre väl jag som ska pussa melina?XD

Denna bilden blev tagen exakt 00.00 =D
haha. Och jag var FÖRST med att säga grattis ! *stolt*:M

Hahah... ingen kommentar !

Hahah! =D

Tack för en Underbarkväll ! <3
Och grattis Melina !<3

Sitter hos 'Melajna!

hon duschar, så jag sitter med datorn på golvet i badrummet !(Y) haha. jag är hungrig! håller på att STARVA TO DEATH här asså! ... ååwh va gott d skulle va med choklad nu :O
Jaja.. den gång ej !
Imorn ska jag till Joanna Banana! faan va kul d ska bli asså! =D är så taggad inför imorn, ska på kalas för melina också(hon fyller på söndag,men släktkalaset är imorn)tyvärr kan hon inte få någon present imorn eftersom jag ska beställa en stor tavla med ett kort på henne(som jag har tagit :M)hon ska få välja kort också!
Men nu ska jag äta röstabrödddd =D

gud vilket onödigt inlägg jag gav er om ingenting :P jaja! KISSYA :*

O-M-G!
Bebis överlevde tågkrasch !:O

Fika m Marie&Jenny !<3

Haha underbara människor är vad ni är!
Marie spillde typ halva curry såsen på byxorna, och jenny gjorde ett o annat dumt xD haha!
Fy fan va härliga ni är <3

Min caffe latte ! mmm va gott^^, 
förlåt Marie , jag var tvungen ! älskade bilden =D vet att du hata den ! xD
 Jenny! =D <3

plugg plugg, och mer plugg!


Imorn har jag idrotts prov S: ush! så jag pluggar för fullt här! och jag tänkte ringa min gamla idrotts lärare sen, gud va pinsamt ! men jag måste verkligen få hjälp med detta, och eftersom jag är ensam hemma så har jag inget annat val tyvärr :S eftersom ingen annan vill hjälpa mig m detta-.-

nästa veckasläxor & Prov:
Matte Prov
Geografi Prov
Spanska Prov
Historia Redovisning-grekiska gudar
engelska uppsats- 200 till 300 ord ( inte så mke iofs)
spanska glosor
nån grej i fotografisk bild-.-
 och nått mer tror jag, kommer inte riktigt ihåg!

Usssh PANIIIIIK!

Back to plugg! KISSYA:*


'Baby det är VI mot världen !Everything I Do..I Do It for YOU!


Julia Forslund! <3


mådde riktigt jä..


Mådde riktigt jävla dåligt på skolan idag, svimmade typ när jag kom dit, och sen hade jag matteprov! Sen sjukanmälde jag mig och åkte hem, kallsvettades på vägen hem!
Kan bero på att jag inte sov så mycket inatt+ att jag inte åt förens jag kom hem, sov två timmar inatt-.- damn va trött jag var när jag kom till skolan!
La mig i soffan och somnade dirr!
Melina var nyss här! hon kommer tillbaka snart, hon skulle jämt ner på macken för att köpa godis! SKRÄLL!


Godnatt!:*

nu ska jag o julia sova xD 01.19 och vi är skit trötta-.- gött o gå upp kvart över 6 imorn;)
godnatt ifrån mig och julia!
KissYA! :*
Hahah.. jag har skit kul x)

Tönten Julia sitter bredvid mig och dampar!.. och det gör väll ja med iofs :P
Vi försökte lära "harder, better,faster,stronger" låten xD men det gick inte så bra, så nu sitter vi med datorerna och flummar ihjäl oss! =D

I Know You Lajk Us ;)


är med Julia=D <3


Dejt m Julia Forslund ;) <3

Vi är SÅ snygga!  Dont u just love us ;) haha.. Juust KiddN!


Varje Blick Ger Mig Hopp.


Streetdolls Practice! (Y)

rolig helg med anna!=)


kissya:*


Hate Me Or Love Me, But Don't Fucking Jugde Me Before You Know Me!


CamMania!:D

haha ursäkta xD

Anna kommer snart =D det ska bli så himla kul! en hel helg för oss själva ;) haha.
" forget 'bout ya boyfriend and meet me at the hotel room;)"
Haha... ! jag är SÅÅÅÅÅ övertrött, och SÅÅÅÅÅ glad! =D
Och jaaaa. ni får massor med upp.d idag tror jag xD vi ska ta massa kort och göra en komediblogg xD så detta blir nog roligt! Kiss ya!:*


Broken-Hearted girl


Länk!

kolla in två otroligt söta bloggare !

http://www.theblondeones.webblogg.se  !
http://theblondeones.webblogg.se
http://theblondeones.webblogg.se
=D


fairytales don't come true.

This Is So Fucking Cool!


Jag ÄLSKAR'T! har kollat på den 100 gånger tror jag xD


Var Minut, Var Sekund, Varje Dag, tänker jag bara på dig .i am såå sjuk!:O


myskläder,té och tv ! det är allt man behöver när man är sjuk xD

Misslyckad cambild! jag ser ut som jag mår, och tro mig det är inte vackert !-.-x)


Doesn't Get Better


den här låten beskriver vart enda ord för vad jag känner just nu!


It Ain't Easy Growing Up In World War 3.


1-2-3 And Your Doin'it With Me!
Jag Och Anna ska göra en blogg tillsammans ! xD


här är våran blogg intro, fast vi kommer göra om den lite oså! men det är iaf en början:D


Det gör ont på riktigt nu.Even If It's Hard , Just Keep Fightin' for you life!


Streetdolls träning! =)

det var inte så många med idag, eftersom det har varit marten denna helgen! ..
Och alla var jätte trötta t.o.m jag !
Men vi lekte och louise visade en dans hon hade gjort, och vi pratade lite osånt! =)
inte så hård träning idag! =) haha.


Happyness can make u smile like a child.