Partey+ 18 års fest !

Hade en asrolig kväll igår med världens roligaste och bästa brudar, Anna,Elin,Fredrika,Angelica,Jessica,Amanda & Erik! Vi bowlade, jag&anna slog en strike så sket hela banan sig så vi var tvungna börja om igen! det är riktigt orättvist asså, haha. Det var verkligen en minnesvärd kväll=) Vi  firade också bästavän Anna för att hon fyllde 18 i måndags! Och jag hoppas det var en minnesvärdig kväll för dig med Anna ;)  hahaha...
Tack brudar för en jätte rolig kväll!!

Ibland blir inte livet som man tänkt sig. Jag trodde aldrig jag skulle bli kär. Jag trodde inte ens att jag skulle tycka om någon!
 Men där ändrades planerna rätt rejält!
Från första stunden jag såg dig visste jag att du var den jag skulle vilja va med resten av mitt liv!
Du har inte bara gjort avtryck i mitt hjärta, du är mitt hjärta Fredrik . Du är den personen jag vill spendera var enda minut med, av var enda dag, du är den personen jag vill spendera resten av mitt liv med, jag har aldrig varit så säker på något i hela mitt liv, det finns ingen som kan få mig att älska någon så mycket som jag älskar dig! Var minut jag får med dig är guld värt. 
Jag älskar när jag överaskas med att du ger mig en kram bakifrån och kysser mig i nacken, eller säger ord eller meninger som egentligen inte betyder något, men som jag verkligen uppskattar! Jag får en känsla i kroppen som inte kan förklaras, en känsla som är varm, en känsla som får mig att känna mig trygg. Känslan av att jag vet att du alltid kommer va där för mig!
Jag är en väldigt känslofylld människa, jag reagerar på små saker. Jag uppskattar de många saker som folk missar.
Du är en vacker människa älksling, både på innsidan och utsidan, du är den varmaste människan jag känner.
Du finns alltid vid min sida,och jag hoppas du vet att jag alltid kommer finnas där för dig med!
 Jag kommer alltid älska dig,
Du är det absolut bästa som hänt mig, och jag är tacksam för att jag har dig!
Jag lever för dig, du gör mitt liv värt att leva ! ♥

 Fredrik  Mikael Skansen!
24/6♥2010
"Let me be your shelter
let me be your light
I'm here nothing can harm
My words will warm and calm you"
Tack för att du är dig själv !


Paulina - 20 Aug-2010 !
Västkusten 2010 del 1!

Jag,älskling och Robin åkte till västkusten 12-15 aug! Vi hade så sjukt kul! Skratta så jag fick trängingsvärk. Vi drack,prata,åt god mat ,spela minigolf, åkte runt i strömstad,shoppa, gick ut och gick osv! När vi spela minigolf, så var det en bana som var ommöjlig, så jag sa till fredrik att han skulle ta i lite mer! Då gick golfklubban av på mitten ! hahaha...Shit va jag skratta! På kvällarna satt vi och prata och hade jätte kul! På dagen gick vi runt i strömstad och lite sånt! Vi bodde i en rätt stor stuga för 4 personer, vi hade t.o.m tv! heheh. Stor altan hade vi också! utsikten var rätt okej, det stod några träd i vägen men det gick att bra! Verkligen en minnesvärdig resa till västkusten! Thanku Darling för en otroligt bra helg !=) Mer bilder kommer!

runt om där vi bodde !


robin försökte grilla! haha.. ja det gick ju som det gick !

babe är lite dragen !höhö


Haha.. för en gångs skull så gjorde fredrik maten !

Robin!Strömstad !

En strand någonstans i strömstad !

mmmm!

haha.. cool min !

Solnedgång!


<3


Julia&Melina !


Some Say Love , It Is A River That Drowns The Tendery !


Myskväll Med AnnaPanna !
(försenat inlägg)
Drack vin och åt räkor med anna! Senare på kvällen kom det lite folk över till anna och var sociala! Underbart rolig kväll!!


Beautiful Saturday !
I lördags var jag och älskling vid sjön. Vi prata och såg på solnedgången! Hur mysigt som helst !
Skulle egentligen ut på hamnefesten i lördags, fast jag mådde så illa så jag stannade hemma istället!
Fast jag hade otroligt kul i fredags med den bästa bruden i stan på hamnfesten, såg the baseballs(stavning) och rosenström gjorde jag också! Hade absolut ingen röst kvar efter fredagen! Fast det var en härlig kväll ! Sry Anna , att jag inte orkade lördagen! haha..<3


"Sometimes people put up walls, not to keep people away.
But to see who cares enough to tear those walls down"
-Brooke Davis


Dance Baby, Dance!


Coolaste ungen jag någonsinn sett! En sån vill jag ha, desiree la ut den på fb. Blev ju imponerad av detta lilla barnet! Ska nog adoptera han !