Be för min pappa!

Snälla jag ber er alla att be för min pappa! Jag vill att han kommer hem till jul. Det är absolut det enda jag önskar.. Jag vill inte fira julafton utan honom, jag fyller också 18, jag vill att han ska vara där! Hos mig och min mamma!

Så snälla be eller bara lägg av en tanke.


12e december 2010.

Hade verkligen en toppen kväll igår med dom bästa- Anna & Josefin! Längesen jag hade så sjukt kul! Värsta biljakten! haha. Och anna sa också att hon skulle lära mig att köra bil! HAHA .. jag säger bara - GOOD LUCK GIRL!
Jag som inte ens kan starta en bil, hur fan ska jag köra en då?! haha... Men nu ska jag städa och sen gå ut och gå! BYE♥


10e december 2010!

You Raise Me Up .

Tack till absolut alla mina vänner som har stötta mig, funnits där och aldrig lämnat min sida!
-Anna G, Melina J, Michaela A, Rebecca M, Desiree D, Lina L, Tine H, Tina S, Anna F, Jennie S,Fredrik S , Elin S, Emelie B , Roua R ,dunia D, Jenny J! Och massor med fler! jag kan inte få fram ett ord som beskriver hur tacksam jag är för erat stöd! Men tack så otroligt mycket!


8e december 2010.


FY FAN VA KALLT DET ÄR UTE! fast fint dock!
Rätt lugn dag i skolan, åkte hem för att städa huset!Så skulle jag försöka ta ut lite vatten ifrån elementet (dt blir varmare) Men så klart gick skruven ut ur elementet, så vattnet spruta ut över hela golvet och inte nog med det men hela jag blev dränkt också, och det värsta var att jag kunde inte släppa hålet där som skruven satt i för då skulle det komma ännu mer vatten! fy vilken panik jag hade! men det löste sig att till slut, fick tag på skruven! Vilken jädra panik jag hade! och jag hade jämt skurat golvet också... suck!

 Men snart kommer bästavän Melina :D
så mst städa vidare♥


Angel!

badade lilla Angie jämt nyss. Var nog det bästa hon gjort på länge! tyckte hon iallfall =)

se så sööööt!!! ibland!