RIX FM FESTIVAL!

Jag och Jennie var på Rix Fm festivalen i karlstad, och det var gryyymt!
Love Generation!

DonkeyBoy!

Erik!

OCH ERIC SAADE :D


OUTTA YOUR MIIIIIIIND !


Jag ser fram emot resten utav 2010! NU KÖR VI !

God Morgon !

Jag har sovit ungefär 1 1/2 timme inatt! Det va så FREAKIN cold här inne. Jag förfrös var enda kroppsdel jag äger och har. 13 grader räcker till att förfrysa! Vakna vid 5 när fredrik skulle jobba. Tog på mig mjukisbyxor,tjocktröja,strumpor och la mig med två täcken.. hjälpte det? Icke! Försökte somna om efter Desperate Housewives. Men då hade graderna höjt sig till 16 men det var fortfarande kallt. Åt frukost, tyckte maten var kall så jag förfrös ännu mer! Vilken strålande morgon!!

Igår var jag och jennie på rix fm festivalen i karlstad! Vilket var skit kul även fast vi inte alltid såg lika bra för att en kille med en keps och en man med ett barn stog framför oss, dom va ca 3 meter längre än båda mig och jennie! Så det gick ju perfekt! Annars var det kul att höra musiken,ta bilder och ha roligt med Jennie! Tack för en rolig dag i karlstad Jennie ;)

Bilder kommer på söndag, då ska jag hem och jag HOPPAS min nya dator har kommit! för jag klarar inte av den lilla skiten anymore!!

Ha en wonderfull dag, känner att jag kommer ha en super dag-.-

Jag vill inte slösa bort mitt sommarlov!

Snälla ! har någon nån idé om vad man kan göra? jag vill åka utomlands, men ingen som har tid eller pengar! Nu vill jag att ni kommer med idéer ?! ifjor gjorde jag en massa roligt på sommarlovet, men iår är det totalt dött! jag vill verkligen inte sitta o glo mer !Nr 1 Priority !


Det här är kärlek!


Can I Be The One?I Need This !

Yves Saunt Laurent!


< 3


"its a lie to think that your not good enough, its a lie to thing that your not worth anything"

I Have To Let It Go.


Im Taking A Roadtrip, tryin'forget you!


<3


Jag Älskar Dig !


No Camp Rock !

Det blev inge läger på mig, som jag skrev i förra inlägget var jag inte särskilt positiv till att dra dit! Jag var där i två dagar sen ville jag hem. så mamma fick komma och hämta mig. höhö! Stanna hela veckan hos fredrik istället!
Visst är han världens snyggaste i mina pyjamas brallor ? hahaha... noot!
Veckan har gått ut på massa roligt, haha melina och sofia kom till värmskog med sin snygga bil vid namnet "bettan" HAHA.. cool bil! Annars har jag varit med Fredriks underbara lillasyster och varit med fredrik offc, men han bygger hus så han har inte så mycket tid för mig ;) haha..

Hejdå =)

Nu lämnar jag sverige i en hel vecka ! ska på läger i norge -.- inte särskilt positiv till det.. men men! Det ska bli kul att se alla vänner och sånt igen, men man kan ju faktiskt ha kul också om man tänker positivt vilket jag har jätte svårt med just nu... Men "HEJA MIG FRISKT HUMÖR" typ! Det kanske blir bättre än vad jag tror också, har hört att det ska va jätte varmt den här veckan och det är ju väldigt bra!:)
Jag tror att min väska är ganska så överfylld... borde haft en mycket mycket större väska, eller kanske 4 mycket stora väskor? Jag måste nog leta fram en till väska för jag måste ha med mig så mycket.. typ hela garderoben känns det som.

Jag kommer inte upp.d något under veckan så ni får se bilder osv av det jag gjort under halva delen av sommaren och ifrån lägret när jag kommer hem =) Ha en bra vecka you guys !

HEJDÅ!♥

AJJJJJ!!!

jag har så jäkla ont , jag lovar att det inte är länge till jag avlider !!!! haha.... riktigt så illa kanske det inte är för jag har ju världens underbaraste pojkvän som tar hand om en! :)
<3