Stockholm!


Jag & Emelie ! ♥

Söta Dunia ♥

de otroligt gulliga - Alexandra,Josefin,Rebecca Och Anna(:

Vackra Natalie !♥

Goaste tjejerna Linnea & Natalie !

Söta Malin & Alexandra !(:
 
Emelie, Linnea & Natalie!

Vackra rosanna !(:

Rebecca & Alexandra ♥

Söta Anna !:)

Alexandra & Jenny!:)

Dunia & Emelie ! mina älsklingar <3

Bästavän <3

haha. söta rebecca !

hahah ... coola brudar - Roua & Emelie !

Jag & Roua.. fruktansvärt söt bild tycker jag !

Hela gänget !

Jag Var På Eurovision Song Contest !

Och jag kan inte säga annat än att det var en KICK ASS show! Jag kan inte förklara med ord eller med bilder hur grymt det var! Och jag kan heller inte sluta sjunga på dom otroligt bra bidragen som var med iår! Grattis till 19 åriga Lena från tyskland som vann! Jag måste säga att jag är sjukt stolt över att finalen var i Norge! Eftersom jag är norsk, så är jag riktigt jävla stolt över Alexander Rybak(som sjöng i början, han var otroligt bra Live) Detta är ett minne för livet och jag har tagit mer än 300 bilder, alla kommer ju inte läggas ut här!:) Men jag kommer lägga ut några!

Det var 18 000 människor inne i telenor arena, de hade 400 vakter, och flera tusen lampor.
Kan inte säga annat än att det var grymt !

Jag måste också säga att det var grymt coolt när alla dansa samma dans över hela europa till Madcons nya låt "GLOW" När vi satt inne i salen, kvart över 8, så fick vi lära oss en dans som skulle visas på tv+ alla andra som blev filmade från alla europas länder som är med i ESC! Det var grymt! Det var helt otroligt !! Aldrig att jag glömmer det här!


Nöjda att vi hade två final biljetter !

tror det var Azerbajan(stavning)

vinnaren av ESC! Hon var bra tycker jag, tyckte dock Danmark,grekland(höhö)island eller azerbajan skulle vinna! :)

Tack för biljetterna mamma! Det var grymt, helt otroligt grymt ! Filmer & Bilder kommer utöver dagarna ;)

Happy Happy Happy- Its A HAPPY world !

Jag måste bara meddela att jag blev så jäkla lycklig idag :')

Sommrig Måndag!


Min dag i några bilder !:) Åkte till Anna efter skolan,vi satt ute på altanen och lyssnade på musik, sen läste vi upp massa sex guider ifrån SOLO, asså seriöst ibland undrar man vad redaktionen på solo tänker med?!
Jaja.. sen gick vi ner till sjön med matilda och hade jätte mysigt!
Det var så jäkla bra väder idag så man var liksom på lite extra bra humör!:)

bra dag,bra dag!!


Somewhere over the rainbow, Way Up High - Theres a land that i heard of once in a lullaby!


Päppä Beeetalar!


SHTEEEEEK!
blivit så jäkla beroende av svenskarna stekar metod efter paradise hotel norge !:M


You Know What?

Jag är stolt över mig själv. jag sitter här, den dag idag och jag lever efter allt jag har gjort och efter allt som har hänt. Det kommer alltid nått bra efter det dårlig, och det stämmer!  Det ser ut till att allt börjar lösa sig! Skolan går väll sådär men jag får iaf G i alla ämnen, vilket jag är ganska så glad över ! För när 2010 började trodde jag på seriöst att jag skulle få ig i alla ämnen! Och matte, jag har så fruktansvärt svårt för matte, och mina vänner har alltid "mobbat" mig för mina jäkligt dåliga mattekunskaper, men vafan jag komme få G i matte! Och efter det som hände 28 januari 2010! Jag tror aldrig jag kommer sluta tänka på det, MEN jag kommer klara av att leva med det, och just nu känns det jävligt bra!
Så jag måste bara ge mig själv lite ros efter allt detta- JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV !

Jag hoppas att ni som sitter och tänker "nu orkar jag inte, nu orkar jag inte finnas kvar längre" SNÄLLA ge inte upp! Jag lovar att det inte var långt ifrån att jag gav upp! Om ni läser det här och känner så, skriv upp allt som är positivt med dig själv! Och tänk inte på nått som är negativt, kolla upp vad du är bra på! Och sluta jämföra dig med människor, för du är den du är! Och ingen absolut ingen ska få ändra på det.
Visst man är inte alltid sig själv till tider, och man kanske bryter ihop! Men vafan det hör till:) Och om personer säger att du är värdelös eller att du är dårlig på nått- Ta för fan inte åt dig !! för det stämmer inte! Tro på dig själv bara och lyssna inte på vad andra tycker och tänker om dig !

Jag hoppas att en dag kan ni säga att ni också är stolta över er själva!:)

Mysig Majkväll!!


Lite bilder ifrån igår!:) Riktigt mysigt och jätte god mat!
men först och främst hade så jäkla roligt igårkväll, seriöst det var helt jävla sjukt! aldrig haft så roligt och skämt ut mig så mycket på samma gång förr ! haha. Idag kanske det blir ännu mer FUNFUNFUN =D
Jag avgudar gårsdagen!


I<3You

Det finns tre ord som beskriver dig - Trogen,Äkta Och Kärleksfull!
Det finns så himla många fina ord som beskriver dig, jag kunde valt säkert en 360 ord som beskriver dig eller alla världens finaste ord, men jag valde bara tre fina ord som passar precis till dig! Du är alltid en bra vän oavsett vad det skulle vara det gör dig till en äktavän! Du älskar alla dina vänner och din familj vilket gör dig kärleksfull! Du finns alltid där för mig och du håller alltid på hemligheter det gör dig trogen!

Och jag kan inte säga annat än att jag är så lyckligt lottad för att ha dig i mitt liv och som min bästavän!
Jag känner mig hedrad över att ha dig som min bästavän, att jag skulle få känna på hur det är att ha en så bra och trogen vän som dig! Det trodde jag aldrig. Men det har jag! För Jag har dig Anna!

Jag tror aldrig jag mött någon person som dig, Du gör ens liv till en fantasi som är både glad och sorlig, du fyller mitt liv med glädje och vänskap!
Visst vi har väl svikit varandra några gånger, men det spelar ingen roll nu, för vi har löst det som riktiga vänner gör.
Men själv om man inte är perfekt och själv om man kanske sviker någon en eller två gånger.. så vet man att den vännen alltid finns där om det skulle va något någongång.   
Jag kan säga så här att vi har gått genom en massa jävla skit tillsammans, och då menar jag SKIT, men vi lever, eller hur? Och vi ska forsätta leva med det, även om folk ser ner på oss, och även om folk pratar skit om oss etc, så finns vi här för varandra genom eld och vatten som vi alltid sagt. Och jag menar... om dom inte har bättre för sig än att prata skit tycker jag dom ska sätta sig på en pinne  och rotera :)

Men back to basics- Jag kommer ihåg en gång när du och jag sov i våran såkallade "boa" och vi gjorde massor av reklam filmer.. reklam filmer med fanta och träningsmaskiner, asså det beviser ju bara vilken jädra fantasi vi två har tillsammans. "in boooooaaa" det är minnen som bara du och jag förstår oss på! Men det är otroligt otroligt roliga minnen, minnen som alltid kommer att stanna kvar i mitt hjärta och förhoppningsvis i ditt också!

Jag har sagt hur många gånger som helst att jag älskar dig till månen och tillbaka. Och jag hoppas du vet att jag menar det! Jag vill också att du ska veta även om jag har sagt det en miljontals gånger- att jag finns här för dig gumman oavsett om du anser att nått är "löjligt" så vill jag att du sa lätta ditt hjärta över på mig! Och allt du berättar för mig stannar hos mig! Och jag kommer ALDRIG never ever tycka att du tycker synd om dig själv om du någon gång skulle känna så- SÅ LÄTTA DITT HJÄRTA ÖVER PÅ TANT IDA för hon finns här för dig!!

Jag har egentligen massor att säga om min underbara bästavän! Jag har säkert en miljarder av ord för att försöka beskriva min vänskap till dig, men det går helt enkelt inte för att du är en sån vän som jag alltid kommer ha kvar oavsett vad som händer, och visst låt oss svika varandra ibland! Och vi kanske blir sura på varandra- men du och jag är aldrig ovänner länge! Det går kanske två timmar..sen säger alltid någon något fjantigt så börjar vi skratta, haha.
Att vara ovänner nån gång ibland gör ingenting heller, det gör bara våran vänskap starkare! Och jag kan också säga att jag känner dig in och ut som en jävla liten glasstrut :D
Och jag vet att du inte har det bra just nu därför tänkte jag lägga ner några få vackra ord om dig Bästavän!

Du, Anna, du ger mig det hoppet som jag behöver! Den styrka som jag saknar och du ger mig den trygghet jag behöver! Och jag hoppas du känner likadant! Du är en sån person som får alla att känna sig bra.

Nu ska jag sluta babbla på, men som sagt jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men här har du tre ord som beskriver dig - TROGEN,ÄKTA & KÄRLEKSFULL . Du är en sån person som får alla att känna sig bra. Jag trivs och kan alltid vara mig själv med dig! Alla borde ha en vän som dig,och jag är så jädra tacksam för dig!

Jag Älskar Dig Anna Karin Maria Gustafsson, och du är min allra bästavän och utan dig skulle jag inte varit här anymore ! Jag hoppas du vet att du räddade mitt liv, och nu räddar jag ditt !:) ♥


Trick and Treat In Photoshop !

Tänkte lära er en sak i photoshop! Jag har tyvärr inga bilder, så jag kan inte visa er. För att min dator är lite cp! Men jag ska försöka att förklara så bra som möjligt :)

1. Öppna Bilden du vill ha i PS.
2.Välj "Rectangel Toole" som är till vänster om bilden.
3, Ändra färgen till blå.
4.dra den blåa färgen över hela bilden, så hela bilden är täckt!
5. Nu går du till spalten bredvid "opacity" där det står "normal" och ändrar den till "Exclusion"
6. Sen drar du ner lite på opacity till 30!
7. Nu har du snygg Vintage Bild!;)
 
Lätt,bra och snyggt! Hoppas ni förstog vad jag menade, annars är det bara att fråga :)

,,

Ny header kommer när jag har tid !:)

TRYSIL del 2!

JAG ÄLSKAR DEJ- ANNA GUSTAFSSON !

Fortsättning Följer !!


TRYSIL del 1 !

Gänget vi festa med !

Christoffer !

Jonas !

ja... snygg min Ole Georg! haha... naat.

My New Bff- Sondre !

heheh..

Gänget som jag saknar GALET !
ångrar att jag inte stannade kvar för att fira 17 maj :( saknar norge... saknar 17 maj!
Jag åååångrar det, jag blir snart galen på mig själv! Men nu ska jag sluta sitta här o nästan gråta över det här!
Jag hade det väldigt bra iallefall..


Hemma !

Detta med rubriker suger jag verkligen på-.-
Ja iallafall nu är jag hemma ifrån en SUPER weekend i trysil med min bästavän och min nya `BFF Sondre ;)
 Jag har nog aldrig haft så roligt, och jag fick verkligen slappna av till max och det var riktigt kul att festa med russ! 
(anna f följde inte med pga några grejer som hände under vägen, det var mitt fel så förlåt för det! Men vi tar igen det någon annan gång, i promise)

Onsdagen började med film efter vi hade kommit dit efter 6 timmars resande med buss och tåg. Vi hade bara allmänt jättemysigt. Torsdag åkte vi ner och handlade och var lite med en kompis vid namnet Sondre(My New BFF)! Fredag var det PARTY, party med massor av russ! Vilket var riktigt kul, dom hade lite döda fester i början, men när vi kom så small det! Lördag var våran sista "hela" dag, vi gick utanför huset, satte på stereon på högsta volym och dansade till max, vi dansade under en otrolig fin natt! Tills Sondre kom till oss och hade roligt med oss :)
Jo förresten, i torsdags kom det en konstig människa vid namn Erling, hahaha... ja jävlar för en man! Herre min goda gud! Han babbla nått om att han hade en bögfrisyr och att hans son var blyg och våga inte komma in, o massa annat! Han är en människa för sig iallefall. Han kom en gång till och knacka på dörren, då låste vi båda dörrerna och gömde oss till han gick! haha.

Ja, iallefall detta är bara en liten del av vad som hände i trysil! Och jag kan inte säga annat än att jag hade sjukt kul! Och att vi ska tillbaka samma dag som skolavslutningen om inte anna jobbar ! JAG SAKNAR ER ALLA!

Tack för en sjukt sjukt sjukt bra helg! Och tack Anna för att du gjorde den till den bästa :) <3
(lägger ut bilder när anna skickar dom till mig)


You're Increadeble,The Way You Are! Don't Need To Change For Nobody !


Your Exeptionell, Anyone can see that !


Mumsigt Söndagstips!

Jag tänkte komma med ett mumsigt söndagstips!:)Det här behöver du :
4 dl mjölk
3 msk Maizena
3 msk kakao (gärna finare märke)
1 dl socker
1 msk vaniljsocker

GÖR SÅHÄR :
Vispa ihop allt i en tjockbottnad kastrull.
Ha plattan på medelvärme tills blandningen har tjocknat.
ställ i kylen & låt den svalna.
Receptet går att dubbla för fler portioner.

Om jag klarar det här(och tro mig jag suger på att laga mat) då kan du med klara det här ;)


Mensvärk & Marabou!

Jag har seriöst mensvärk utåt helvete ! Har tagit med mig täcke,marabou choklad och ostbåger ner och lagt mig långrak i soffan(tur jag va ute o sprang imorse) har också hyrt film tills ikväll "Babysitters Wanted" mys med mig själv och min älsakde mensvärk, YEY! 
Det känns som om någon har slängt en 10 tons sten på min rygg från world trade center typ..  
Hoppas ni mår lite bättre än jag gör just nu=) haha.

(random Bild)

Good Day,Good Day!

Dagen spenderades med ett underbart gäng - Emelie,Roua,Dunia,Lina H & Lina L!:) Först i skolan.. haha när vi skulle lära Dunia och strippa på räcket på trappan i skolan! och det var ju.. ja en upplevelse för sig !
Och Emelie hade tydligen fått en flis, och detta gjorde ju så jäkla ont ;) hahahaha... så det här skulle ju roua så absolut kolla upp och försöka fixa!
och så här såg det ut :

och sen åt i glass ! Jag fick hjärta av han som gav mig glassen . höhö x)
och dom andra fick det bara för att roua sa till han, mohaha. Men tack för glassen gumman =) 

Sen var jag och tränade med söta Lina H, sen gick vi och sola på sams, för nu jäklar ska vi träna upp brunfärgen!
Kom hem runt halv 7, åkte med min syster hem och dunkade till "Boten Anna" haha.. vid 20 i 7 åkte jag till Lina L! Och hade skiitfun, gjorde en låt till henne ;) hahaha..  en väldigt vacker låt ska ni veta !

Good Day, Good Day ! ♥


YES SIR !

På onsdag bär det av till trysil med Anna G och Anna F ! Och GISSA om jag längtar ! 
Vi åker på onsdag och stannar till söndag! Och det ska bli så jääkla Chill! Med två underbara och härliga tjejer!
Vi kommer ha så himla mysigt, vi kommer äga var enda jävel i trysil!
Jag kommer ta MASSOR av bilder ! från våran lilla tjejtrip til trysil! men jag vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen där, för att det ser inte ut som om vi får tag på något mobilt bredband! Men vi försöker skaffa det.

Jag längtar så mycket att jag redan har börjat packa typ.. elr ja... packat ner en tröja än så länge men ändå !

Med denna underbara tjejen
&
denna fräna och underbara älgen !

<3


OOOKEEEJ !"Your Not Afraid Of Heights, You Afraid Of Pain Of Falling"


Valborg !

Hade jättekul på valborg igår! haha.. va tvungen att skratta åt fjortisen som spydde i handfatet, vilken katastrof! Jag och Emelie var i farten med våra martinis, sprang runt som två idioter och trodde vi visste allt!
Sen gick vi till victors för att äta pizza.. mår nästan illa av den pizzan än! haha. Jag kom hem vid 3 igår! Annars hade jag jättekul:)  Bilder kommer sen;)