pappa!

Som ni har märkt och vet är pappa allvarligt sjuk och ligger på sjukhus i göteborg, Men idag var det nästan en lättnad, jag fick "prata" med han. Sjuk sköterskan la telefonen intill hans öra, och jag fick säga allt jag väntat på att berätta.
Det var skönt att veta att han lyssna även om jag vet att han inte kunde svara så lyssna han. Det gjorde gott för mitt lilla hjärta! Jag saknar min pappa. Det enda jag önskar mig till jul i år är att han kommer hem!
Jag tycker det är så orättvist, jag menar min pappa har sett framemot att jag ska fylla 18 så kommer han inte ens vara där på min 18 års dag.. Det gör ont! Han har varit på var enda en av mina födelsesdagar och det året både jag och pappa hade sett frememot, då är han inte här. Och att jag,pappa och mamma ska fira julafton på sjukhuset känns rätt fel. jag skulle gjort allt för att byta plats med dig pappa. Men du ska veta att det var otroligt skönt att veta att du faktiskt var vaken idag. Och att du kunde höra allt jag berättade för dig!

Pappan Min! Jeg elsker deg!♥

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå!

Nu drar jag till fredrik! Lollo och jocke kommer också, ska bli kul! Tyvärr har jag massor med läxor.. men jag kan väll utsätta dom bara tills på onsdag! Annars idag har det varit en rätt okej dag även fast den har gått så otroligt sakta!HEJDÅ :D

uuuu....

Nu ångrar jag STARKT på att jag betalade studentresan! Vill verkligen inte åka längre, det kommer ändå knappt va sol där, och man åker ju bort för att komma bort men eftersom alla i hela arvika ska dit så låter det verkligen inge kul längre! Synd man inte kan få tillbaka pengarna på det där.. Men aja! Done is Done! Men ångrar det gör jag! äckligt mycket, kommer säkert ligga o älta detta heeeeela natten! Men nu har jag att ett viktigt program jag måste se! hejdå :D


StickWithYou


MISSING MYSELF!


Jag saknar att va den tjejen på bilden, så glad så lekfull och hon hade så sjukt mycket energi. Allt bara försvann på bara några timmar. Nu känns det som om jag har förlorat allt jag någonsinn kämpat för och önskat mig. Nu har jag ingenting kvar. Jag har inte ens mig själv kvar längre. Hela mitt liv är typ raderat, jag kan inte tänka på nått annat än att jag vill ge upp. Jag får inte fram en känsla. Jag vill inte gråta, jag vill inte skrika, jag vill inte le.
Jag vill bara ha mig själv tillbaka. Jag vill ha den tjejen som alltid var med på saker, som alltid följde med om någon fråga. Jag vill va den tjejen med energi igen. Jag vill inte va här, jag vill inte va den som ligger och gråter varje kväll och hoppas på att min pappa överlever. Jag vill bara ha min pappa tillbaka!
JAG VILL BARA HA MIN PAPPA TILLBAKA!!!!


YO!

Här sitter jag och diggar till den coola norska rap gruppen "karpe diem"  och dansar så jag nästan får ont, haha.. tragisk jag känner mig! Oavsett nu ska jag göra mig iordning, sen blir det filmkväll med Anna,Krille och Fredrik! Jag och anna ska till tempo för att hyra film och sånt sen bär det av mot  värmskog.. haha herregud !(:
Have a gr8 night (:


JAG ÄR DEN SNYGGASTE TJEJEN SOM NÅGONSINN GÅTT PÅ DENNA JORD :D


What would i do without you?


Daddy<3

Jag har sagt mycket om min pappa, mycket dumt genom åren. Men jag har också haft orsak till att göra det, även om det var mycket dumt som har blivit sagt! Men alla visste ju att jag inte menade det, och om jag kunde ta tillbaka vart enda ord skulle jag göra det! Pappa är en underbar person, han har gjort fel och jag ska inte försvara han för det. Men han har förändrats och han har verkligen försökt att förändra sig! Och nu som han har klarat av att förändra sig då går allt åt helvete. Det känns som om det var den sista kramen jag fick av han förra veckan och jag kanske inte får någon mer kram. Det här är det värsta jag varit med om, jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Jag vill inte att han ska dö, jag vill inte att han ska försvinna!  Jag kan inte förklara hur ont det gör.

Även om det blir så, om han inte kommer tillbaka. Då ska jag sätta pappas minne i allas hjärtan, den goda sidan han hade, den sidan som visade ömhet och hur glad han kunde vara, och alla sina dåliga skämt. Jag kan inte säga att han har varit världens bästa pappa, det kan jag verkligen inte. Men på sista tiden har han verkligen varit en bra pappa. Han har varit där och ställt upp den sista tiden.  Och jag vill inte förlora han nu som han verkligen har förändrat sig. Jag sitter här och väntar på svar om han kommer överleva eller inte. Det är förjävligt.

Pappa jag ber för dig♥

My darling baby

Jag är sjuk, eller ja jag var sjuk, gick över på typ ett dygn! är bara lite tätt i näsan! höhö, nej igår var ingen bra dag! gråt för mkt igår, tror det var därför jag blev sjuk, ont i leder,feber osånt! Nästan så man skulle tro allt bara var psykiskt?
Men iallfall åkte jag till fredrik igår så var ju inte ensam hela dagen.. tack och lov! Pappas operation har gått bra, han hade väldigt ont i natt för att smärtstillande in till ryggmärgen hade ramlat ut av det hålet som var tryckt in i ryggen! Stackars pappa♥ Hans blodtryck hade också blivit väldigt lågt inatt! Men hoppas det går bättre inatt för han! Tänker på dig och saknar dig pappa♥


Av alla dagar..

Av alla dagar var jag tvungen att va ensam idag! nog det värsta jag varit med om! Jag vill verkligen inte va ensam, inte idag! Jag får väl helt enkelt stå ut.


städning.

Jag känner mig lite extra död idag! vet inte vfr, sov dåligt inatt! Jag borde städa, men orkar inte! men jag borde.. dilemma! Jag ska nog städa ändå! Jag måste iallfall tvätta kläder, har ju inga kläder kvar efter att jag har bott hos fredrik i några dagar! heheh..  Jag borde plugga också! Men orka väll.. det är lov FFS! jaja.. jag får ge efter sätta mig och plugga och sen städa! ska nog göra det lite extra mysigt! så där höst mysigt. Men nu får jag väll sätta igång! *girls just wanna have fun*


Senaste!

När fredrik kom hem i fredags var jag överlycklig! asså bara känslan av att han var hemma var underbart! Ingen klump i magen längre, och när jag får den klumpen känns det som om han inte kommer hem mer! Det är svårt att förklara men det är hemskt! Iallfall, lördagen vare halloween! och det var skit kul tills kvällen gick lite snett! men annars var det verkligen jätte kul (: Fredrik åkte från festen rätt tidigt, men jag förstår han! Och anna decka tidigare än ett barn som ska kolla på barnprogram! hahah... Men annars vare fest,fest,fest !:D
Söndagen var underbar! bara mys med världens bästa pojkvän! Och måndag var vi i göteborg och hade en otroligt mysig och bra dag, jag skratta så jag nästan dog ibland, och han var så jävla gullig! så tack älskling för att du tog med mig dit! Du är verkligen världens bästa! och jag hoppas du förstår det! Jag köpte inte så mkt, men jag var mest insatt på att köpa kläder till honom! heheh.. Så jag köpte bara en tröja från bikbok! Och fredrik köpte skit fina jeans, en vit tröja med knapper på!(som jag har tjatat om sen vi blev ihop typ) och en snygg skjorta (:
Vi köpte också världens mysigaste filt som vi ska ha i det nya "huset" (:

Men nu har jag åkt hem för att passa hundar för att pappa ska opereras imorgon, så mamma är med han ner till göteborg för personligt stöd! tror han är lite närvös! även om inte det är nått att vara närvös över! Men det kommer att gå bra pappa!♥

hahahah ja jävlar va vacker jag va! Michan var ju sötast iallfall (: men halloween var verkligen en höjdar kväll även om den tog slut rätt snabbt!
BYE!