ILU!Jag vill inte att du ska åka! kommer sakna dig så otroligt mycket!


Två bilder jag faktiskt är nöjd med ;)Fortfarande sjuk, var på skola i 3 timmar, började må illa så åkte hem och somnade, sov i 6 timmar ! åt mat, la mig i sängen igen och somna! och nu sitter jag här! haha... Hoppas ni har haft en lite mer innehållsrik dag än min!


My room!

Sry att jag glömt visa, men mamma renoverade mitt rum för ett tag sedan! And i Just Loooove it!

Nya Skor !


Nya underbart fina höstskor! Som min mamma betalade för, tack mamma!
Var med anna i charlottenberg! Thanku anna för milkshake dejten på mcD! ;)♥

Mammas Bröllops Klänning!

Mammas bröllops klänning är så sjuuukt snygg!


Det är öppen rygg på klänningen, den är stor med stort släp! Så jäkla fin! Och detaljerna på kläningen är obeskrivligt snygga! Den klänningen vill jag ha när jag gifter mig!


Pictures=1000 words

Det finns inga ord som beskriver. Bilder är min värld,min dröm, och de säger mer än 1000 ord!
Pursuit of happiness


<3


Saknad !


Det var tider det! Gud vad jag saknar dig Michaela ♥


I'll Start The Day With Two Beautiful Smiles(:Good Girl!

Nu har jag varit så jäkla duktig (: Även om jag hostar mig till döds snart så har jag faktiskt fått röven ur sängen och städat! Babe kommer vara såå stolt över mig när han kommer hem och ser hur fint jag har städat! Jag hade redan börjat städa lite när jag tog min "före" bild, det var nog riktigt tur,
Huset kunde nästan varit med i hellraiser! haha....  
    

Jag tänkte inte på att ta så många före bilder, jag har bara tagit kort på badrummet och vardagsrummet, för det var inte meningen att jag skulle städa hela huset, men jaja! huvudsaken är att jag har varit extremt duktig idag :D


YES !

Dålig upp.d.. Men min dator har gått i sönder och jag har bara haft den i en vecka! det är sjukt! aja... mamma installera om hela datorn, och nu är han frisk som en fisk igen, fast jag är nog inte lika frisk, inte för att jag klagar mne DAMN va förkyld jag är! hoppas jag är frisk tills på måndag, jag vill inte få frånvaro detta året! men vi får väll se hur det går! Annars är allt fin fint :D Myskväll med min babe igår, hur najs som helst! vi pratade typ hela kvällen, tack för att du bfinns älskling<3
Annars har det inte hänt så mycket, förutom skolkortet, jag ville seriöst slå idioten till fotograf!! Jag skulle vara en riktig brat/stekare och då mst man ju ha solglasögon, tror du man fick använda dom elr? neeeeeej...... varför? jo för att det gömde min ansikte och kunde bli protester om det! fan... hela poängen med "stekare" försvann ju :S aja...

hahah... inte riktigt så jag ser ut nu! : svarta ringar under ögonen,röd och snuvig näsa! Och ser ut som en strandad säl!
Have gr8 day :D

I MISS YOU,TO BE SCARED, TO BE ALIVE, !


Lycka!

Slutade tio idag, fett najs! Hade bara två lektioner -dubbeltimme i webbdesign(: Nu kollar jag på tv och gör lite små grejjer till projektet och längtar tills pappa ska göra sina "famous" våfflor till mig snart, MUMS ! babe kommer hem om några timmar också, det är det som kallas lycka! Ha en g8 day!

 


Rösträtt !

Det är snart val, jag och alla andra under 18 får inte vara med att rösta på vem som ska styra sverige! Det är så otroligt orättvist, alla beslut som fattas för sverige och vem som ska styra sverige påverkar mig precis lika mycket som alla andra! Jag tycker iallafall man ska få rösta om man är på sitt 18 år! ALLMÄN OCH LIKA RÖSTRÄTT fick vi när kvinnlig rösträtt infördes. Det är i alla fall så vår historia har berättats i många år. Men på den tiden, när kvinnor fick rösta, fick ingen under 23 år rösta. Och än idag är det ingen under 18 år som får rösta. Hur kan vi då kalla rösträtten för allmän och lika? Våran erfarenhet om allmänheten och politiken hänger absolut inte ihop med ålder, och om det nu ska vara allmän och lika rösträtt, varför får inte jag rösta då?! Visst att man tycker man är ung, det betyder inte att man inte är omogen! jag tycker absolut man ska få rösta på sitt 18:e år. Jag som är född rätt sent på året får inte vara med att rösta, det är väll för i helvete inte mitt fel att jag är född sent ? eller?  Nu när alla mina vänner gör det känns det otroligt orättvist, rösträtten gäller både min framtid och valet som sverige gör, jag blir precis lika påverkad av valet som alla andra, varför ska då inte jag få vara med att rösta? Jag vill verkligen rösta, jag har velat rösta sedan länge tillbaka! Moderaterna är vad jag har intresserat mig för och nu som det är val får jag fan inte rösta! Nu måste jag vänta 4 år för detta jävla orättvisa valet! kristedemokraterna vill införa körkort för 17 åringar, men om inga 17 åringar får vara med att rösta vad är då idén med att ens säga det? Idioti är vad det kallas.  Det är väll självklart att inga som är över 17 säger att man ska få ta körkort när man är 17 för alla tycker ju att man är så förbannat omogen, vem säger att man inte kan vara mogen nog för att rösta när man är 17?! Man har ingen röst när man är yngre än 18, det är som om man nästan inte existerar i detta jävla samhället! Dom anser en som omogen och ovetande.Idioti ut åt helvete! förbannad är namnet. Riktigt förbannad. FUCK U RIGHT BACK !

Ny Dag, Nya Möjligheter!

Ska åka om ca 5 minuter , tänkte bara skriva lite snabbt vad som händer idag, första lektionen har jag matte, sen har jag dubbeltimme i webbdesign! Sen tänkte jag åka hem och fortsätta med mitt projektarbete, det kommer bli så braaaaa! 
 Igår hade jag och älskling en jätte mysig och rolig kväll, kollade på två filmer som iofs sög riktigt hårt! haha.. något med moonlight och sen the crazies, båda var bara dryga! Men fredrik gjorde så klart filmerna alltid roliga med sina dumma ord och kommentarer här och där!


Men nu måste jag verkligen åka! HAVE A VÄRY GREAT DAY !