Sun.

Badat och solat hela dagen idag med, Lina,Melina och Henrik! fast Lina åkte hem ganska tidigt :)
En ny dag imorgon med sol och bad! Men först ska jag in till stan och fiksa lite saker! Men nu ska jag sova. Godnatt!

I'm forever keeping my angel close.

Har ni någon gång känt att ni är så arga att blodet bara rusar i kroppen och du känner dig fruktansvärt irriterad? Du vill skrika allt du har, du vill bara ta första bästa biljett härifrån och aldrig mer återvända.
Precis så här känner jag just nu och så har jag känt länge!
Det är knappt så jag hör mig själv prata, för blodet pumpar så hårt, pulsen pumpar hårdare. Det är det enda jag hör för tillfället. Det är helt sjukt att man kan bli så arg. Jag behöver bara se en bild på det fula äcklet så blåser jag upp som en blåsfisk. Den människan gör mig så himla frustrerad, så himla arg! Jag är nog mer än arg, jag är ledsen. Ledsen för att det har blivit så här, ledsen för att jag har förlorat mig själv under det senaste året, ledsen för att jag inte är mig själv längre.

Det är inte ofta jag klagar på det här viset, det är inte ofta jag skriver någonstans om hur arg och ledsen jag är. Men nu behövs det, det behövs verkligen!
Jag skulle önska jag kunde prata med den här personen utan att bli arg, men det går inte! H*n gör mig så jävla arg. Så jävla frustrerad. Skulle jag ens komma i närheten av h*n skulle jag antagligen slå ihjäl människan.

Det som irriterar mig mest är nog delen där den människan jag litar på mest sviker mig på så många sätt. Ljuger så jävla mycket, ljuger för mig. Jag skulle önska jag kunde befria mig från h*n. Befria mig själv från hela situationen. Jag skulle önska jag hade modet att säga stopp, att säga att det är nog! Jag skulle önska jag inte var en sån jävla mes.
Men nu är sanningen att jag är världens största mes, och jag kan ingenting. Jag är nog världens mest klumpigaste mäninska. På två dagar har jag stukat fingret,krossat dataskärmen på min lilla minidata, förstört parabolen och skrapat upp knät. Jag skulle önska jag bara kunde vara någon annan för en dag. Bara känna hur det är att inte skada sig jämnt, eller säga bort sig eller göra något dumt av rent misstag. Att inte känna att man är så arg, jag skulle vilja bli glad.

Jag har förstört så mycket på så liten tid. Ingenting jag säger spelar längre någon roll, det är ju ingen som lyssnar ändå. Och särskilt inte den människan jag älskar mest, den människan lyssnar aldrig. Jag vill spola tiden 2 år tillbaka, då jag bara hade dumma och onödiga problem. Nu har allt liksom spårat ur, allt har bara blivit kaos, nu är det riktigt problem, problem som aldrig kommer försvinna! Och i skrivande stund förstår jag nu att det är inte h*n jag är arg på eller h*n, det är mig själv. Det är jag som har bidragit till allt det här, det är jag som har förstört detta. Inte dem. Egentligen har inte dom inte gjort nånting förutom att va vänner.

Folk förstår inte hur jag känner och hur jag tänker. Jag har total förlorat mig själv, jag vet knappt vem jag är längre. För den jag var förr den är borta, och den personen kommer aldrig mer tillbaka. Så nu är jag bara mer ledsen, ledsen över vem jag har blivit, ledsen över de problem som uppstått. Vissa problem kan man bara inte stoppa för att komma, men många problem kan man undvika, och jag har nog inte undvikit nått problem, jag har troligtvis sätt på mig en dykarmask och dykat rakt in  i alla problem.

Som sagt jag vill bara ta första bästa biljett härifrån och aldrig mer återvända. Jag vill bryta kontakt med alla jag känner och fakea min egen död. Jag vill börja om ett liv utan klumpigheten,utan problemen,utan kärlek. Utan mig.
Jag vill helt enkelt börja om.

To good.
det regnar lite va?

Det värsta som finns är åska! Vaknade av helvetet imorse, var livrädd! Sprang ner till pappa och sätte mig i hans knä som en liten unge som har tappat bort sitt godis.
FY.. åkte in till stan och hämtade Melina, Och nu är jag hemma, och är klassblöt. fy fan!

Vi är inte alls blöta. FUCK, jag hatar regn, jag hatar svensk sommar!
nu ska jag ut och bli ännu mer blöt. FUCK. hejdå!


Mohombi ft Nicole Scherzinger - Coconut tree


HTC Desire HD.HTC Desire HD är en underbar mobil,just saying!
Älskar den verkligen, den har en riktigt stor skärm, vilket jag har velat haft ett tag nu!
Plus att touchen är riktigt lätt att ha med att göra! Och det ska va lätt, annars är det bara skit!
Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med telefonen! Det är lätt att hitta saker på den, och kameran är faktiskt bra! Det trodde jag inte, eftersom kameran på HTC desire är skit dålig! Men denna var hur bra som helst!

Tack mamma, så himla mycket för denna skönhet!:) ♥


Beastly.


Riktigt bra film. Bestly.
Den är en ny och riktig version av "skönheten och odjuret" typ.
Riktigt fin är den iallafall. Har väntat flera månader på att få se den.
Äntligen hittade jag den! Och den är sjukt bra, mystik på något sätt.
Bra skådespelare är med också, bl.a Mary Kate olsen(länge sen man såg henne i en film)
och vanessa hudgens och många fler!

Den är sevärd! verkligen!


Chris Mhina - Last Dance


Vatten,grillchips,billys och how i met your mother!
I väntan på att fredrik skulle komma hem i torsdags
Jag fick sova i hans äckliga hus ensam, det var inte så kul! Vågade inte ens gå upp trappan för att det var så himla mörkt där uppe. Så jag fick göra det bästa utav det. Myste ner mig under täcket och kollade på how i met your mother. Orkade inte ens äta upp chipset innan jag somnade! haha.


Chris Brown feat Justin Bieber - Next 2 you


love this song ♥


stay strong, don't be afraid!


mmmm

ja jävlar. jag är fortfarande vaken! fy fan vilken äckligt lång natt. vet inte vart jag ska ta vägen längre. en fakead död och en envägs biljett till usa hade varit något. puss o hej leverpastej.

Tjooheej!

måste bara säga att jag är vaken! klockan är halv fem på morgonen. helt sick säger jag bara!
I väntan på något sjukt nervöst.. så sitter jag här och fördriver tid! skriver med var enda människa som är inloggad på både msn och facebook, BARA för att hålla mig vaken! damn.. rummet verkligen snurrar runt i cirklar. det här kan inte va bra för min del! men jag får att stå ut till klockan är kvart över sex. I CAN DO THIS.

HEJDÅ. vi hörs säkert vid kvart över sex ;)

Details!Love honey. Love!
I love you babe! ♥


Studenten Var Helt Fantastiskt!

Jag har haft en helt fantastisk student,så mäktigt och jag är så otroligt glad! Det går inte att beskriva känslorna innan man skulle springa ut ur skolan! Balen var också helt fantastisk, även om jag åkte hem tidigare än många andra! Så var det verkligen ett minne för livet.
Dessa två dagar har varit de absolut bästa dagarna i mitt liv. Och allt tack vare min Kära mamma! Hon gjorde i ordning allt, hon hittade balklänningen,gjorde håret(som blev så jäkla fint) fixade sminket,fixade kalaset! Så tack älskade mamma för allt detta! Utan dig hade min student inte varit något att minnas! Och hon betalade allt! Så tack så otroligt mycket för allt det här! Jag älskar dig ♥Tack för tre fina år med er SA3! Jag har haft en oförglömlig student! ♥

 


8 juni 2011.


Var och shoppade igår, fick med mig en hel del hem :)
Köpte det sista innan studenten också! Imorgon tar jag Studenten :D gud va jag längtar!!


För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten! FY FAN VA VI ÄR BRA!

Äntligen börjar studenten verkligen närma sig :D var ut och söp huvudet av mig igår! Hade verkligen en toppen kväll med Anna,Sandy,Melina,Sofia och hölmen var med ett tag också! haha inte för att jag riktigt vet varför! Men sjukt bra kväll! Detta ska göras om idag,imorgon,på torsdag och fredag :D FÖR NU ÄR DET STUDENTVECKAN!!!!några av många bilder från igår!:) hade sjukt kul! haha vi hängde vid mcdonalds ungefär 75% av kvällen! haha.


The Lonley Island Ft Michael Bolton - Jack Sparrow.


Cherie 2/6 - 2011.

farligt nära studenten!!!

Uuu va jag längtar! blir helt uppspelt varje gång jag tänker på det! Snaaart tar jag studenten, seriöst? ingen trodde jag skulle klara av gymnasiet! Rektorn på högstadiet tyckte inte ens jag hade något att göra på ett gymnasium, but you know what? mina betyg är faktiskt rätt så bra för att vara mig! HAHA suckers, JAG TAR STUDENTEN :D