Adele - One and Only


Finaste låten jag hört på länge! Adele är en helt fantastisk artist!

You'll never know if you never try
to forget your past, and simply be mine
I dare you to let me be your, your one and only♥


"Gifts can be a simple thing"

Jag har kommit på vad jag ska ge fredrik när han fyller år! Det är världens bästa present, det ska bli så himla kul att göra den! Dock kan jag inte skriva det här! Åh jag längtar så himla mycket! hihi! Han kommer bli så himla överraskad och han kommer skratta så han gråter, iallafall om det nu blir som jag vill! haha.

Vi åker ju till ullared på fredag! Då ska jag köpa något bredvid ifall det skulle faila helt!
Tur att jag har en backup plan iallafall! haha.


Sötase killen i universum♥ Och min bästavän!

"Everything for you"


You walked with me when i was all alone♥

Crazy stupid love!

Ikväll ska jag bara feta mig med Pizza,massa ally mcbeal och Crazy Stupid Love. Ska verkligen feta mig och va deprimerad över att jag är ensam hela kvällen, inte en människa i närheten, känner mig så lämnad.. haha! Men ibland kan det va skönt att vara helt själv också:)  Imorgon ska det fotograferas! Det ska bli riktigt kul faktiskt!


"I wish I had a river I could skate away on"I wish I had a river I could skate away on. He tried hard to help me,he put me at ease. Lord, he loved me so naughty, made me weak in my knees. I wish I had a river so long, I would teach my feet to fly. I wish I had a river I could skate away on.


"Bestfriends never leave your side. So never leave theres"Jag ska leka med min fantastiska fina bästavän idag!♥ Anna,jag och Josefin ska till charlottenberg och kolla lite! Gud så mysigt :D

"Im Sorry"


Im so sorry.

"Remind yourself to never forget who you are"


Min otroligt fina bästavän! ♥

Rihanna ft Calvin Harris - We Found Love.


Kärlek!


PLEASE, vote for me!!

Jag skulle bli super lycklig om ni kan rösta på den här bilden!:D Det betyder verkligen jätte mycket för mig!

länken fungerar inte av någon konstig anledning : metrophotochallenge.com/se2011/view/902h 

kopiera bara in den om ni är gulliga!

"You never really can fix a heart!
Hart Of Dixie


En ny och sjukt mysig serie! Handlar om dixie som så gärna vill bli läkare och som tvingas åka till Alabama för att nå sina drömmar! Den är inte som desperate housewives eller OTH där det är way to överdramatiserat och det ska alltid hända nått i slutet, och en massa happy endings! Serien är bara mysig och äkta att kolla på! Gillar den starkt iallafall Och sen är det ju Rachel Bilson som spelar huvudrollen, och då kan det ju inte bli annat än bra!

goood muuusiic


Lomaticc- Saxodub

rooftop- Set it on fire

Helt kär i dessa låtar!!! ska lägga ut några andra också om någon dag! Hitta världens bästa musik via honey 2 filmen! fantastiskt♥

Things about me.


- När jag ska äta dipp måste dippen va "perfekt" på ytan så att det kommer rätt mängd dipp på chipset. I KNOW.
- jag har way to many tvångstankar!
- Jag älskar att sjunga även om jag låter som en skata! haha.
- Mina två största intressen är att dansa och fotografera.


Last bit of summer.
Nu är det verkligen höst! Men hösten är nog den mysigaste årstiden på året!
Varma halsdukar,te,varm choklad,alla nya serier som drar igång,varm filtar och självklart alla fina färger både ute och på kläder! Däremot saknar jag sommaren och hatar att vintern är påväg!

header change!


Bytt header, vet inte om jag är så nöjd! Men det märks om några dagar om jag byter igen! haha.
Blev tyvärr inga bilder idag !:/ väldigt ledsamt.. men förhoppningsvis under helgen!
På tal om helgen, imorgon ska jag va med min fina vän Annie!♥Det ska bli riktigt mysigt:) GODNATT!

Honey 2 & A cinderella story 3!


Det blev film maraton igår, med god mat och chips med min fina Fredrik! Vi kollade på Honey 2 & A cinderella story 3!
Båda filmerna var fantastiskt bra! Har nog inte skrattat så mycket om vi gjorde igår, det var en riktigt bra kväll!:)

Idag blir det massor med fotografering, även om jag är lika sjuk som en strandad val men ibland får man bita ihop om man vill ha bilderna man längtar efter i över ett år! jag längtar! hihi!

"Look trough the world with a young heart"
"As I walk this land with broken dreams"Höst" A little bit of heaven"

Har inte sovit en minut inatt, dels för att jag är förkyld och dels för att jag har tänkt alldeles för mycket. Kollade på en film förut som heter "a little bit of heaven". Riktigt fin och sorglig film. En film som verkligen fick mig att inse hur mycket jag faktiskt hatar cancer.
Gick ut och gick en stund vid halv sju. Gick och tänkte på hur livet i familjen hade varit utan cancern. Det är ett sant helvete som förstör mer än man någonsin kunde föreställa sig i sin vildaste fantasi, men bara för en liten liten sekund glömde jag faktiskt hur det va att känna sorgen, jag glömde hur ont det faktiskt gör att se någon lida på det sättet, jag glömde hur jag lider. Det var så skönt på något sätt, att se solen gå upp och löven som föll runt om mig. Allt var så fint. Det var gott att inte tänka på det. Att inte känna bara för en sekund. Det kändes som om man inte var närvarande, man befann sig på det ställe som alltid har drömt om. Ett ställe man inte ens vet om. Den platsen som får dig att inte känna smärta. Jag såg och kände en liten del av himlen.


Leave me now.


En riktigt fin kortfilm. En av världens finaste faktiskt!

Nika

"Some day you'll see"Sitter och glor några avsnitt av Ally mcbeal! Så länge sen jag såg den serien, haha! nostalgi på hög nivå!
Men egentligen sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma och hämta mig så vi kan åka och handla. Börjar bli riktigt hungrig! Annars har jag städat lite åså..  

På tal om ingenting, marten var helt fantastisk! Shit vilken helg. Massa åk av karuseller,alkohol,roliga människor och massa annat kul! Det var nog det absolut bästa marten jag varit med om! tihi.

jaa... och så intressant var mitt liv, finns en anledning till varför jag bara lägger ut bilder  :)

kärlek.Jag kan inte beskriva hur lycklig denna människan gör mig! Han är helt underbar och jag kan inte se mig själv utan honom.  
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva Fredrik, du är så fantastisk!