Italobrothers - Pandora


Längtar fruktansvärt mycket tills nästa helg!
Då tar vi vägarna förbe etuna! haha. CAN'T WAIT! :D
Trodde aldrig jag skulle säga det, men guuuud va kul det ska bli och som jag längtar!
Jag känner på mig att det kommer bli en riktig höjdar helg!!

Annars har jag haft några fina dagar med min älskling! Kändes så skönt att träffa han igen efter typ en och en halv vecka! Även fast han har åkt igen nu då men! haha. Fick ses en liten stund iaf :D

Men ikväll blir det grillkväll med fin fint sällskap vid sjön!
Ha en bra lördag :)


You have to fly if you don't. You'll fall and it can be hard to get up again.


Have you ever dreamed of being somewhere else?


And of being someone else? I have.

Wherever you are, you will forever be in my heart.


Åh vad jag tänker på dig när jag kollar på himlen och särskilt när solen går ner. Var på din grav för några veckor sen och kollade på solnedgången med dig, det va så fint. Jag vet att du finns där uppe nånstans, och jag vet att du alltid kommer finnas med mig om inte där så i mitt hjärta. Det har gått snart 9 år men jag kommer fortfarande ihåg ditt skratt och din röst. Skulle nästan önska att jag hade glömt den, för den påminner mig om hur mycket jag faktiskt saknar dig. Det har gått ett tag nu sen jag tänkte på dig, kanske några veckor, och förlåt, men det kändes så skönt att inte komma ihåg hur mycket jag saknar dig, för det gör så ont att veta att jag inte kan ringa dig längre när jag inte mår bra, jag kan inte berätta för dig allt roligt jag gör och hur lycklig jag är till tider. Jag hoppas du kan se mig morfar, jag hoppas du vet hur mycket jag älskar och saknar dig, jag hoppas du vet hur mycket jag skulle önska att du var här.

Jag hoppas du finns hos mormor också, jag hoppas att hon kan höra dig säga "Förevigt Eva" som alltid, fortfarande. Jag hoppas du finns hos henne och ger henne den styrkan hon behöver för att fortsätta kämpa.

 Jag skulle önska du kunde sitta här hos mig en hel natt, kan du inte göra det morfar? Kan du inte bara komma tillbaka bara för en natt.. Om jag önskar det starkt nog, kommer du och är med mig inatt? Kan du sitta vid sängkanten och väcka mig om du är här? En natt morfar, det är allt jag ber om.
 Kan du inte bara berätta för mig att allt kommer bli bra. Som förr.

Jag vet inte varför jag skriver det här, här på bloggen. Jag trodde kanske att det skulle bli mer verkligt och att han skulle läsa det här och sitta här inatt hos mig. För jag har önskat så många gånger och bett till gud att han ska ge mig en sista natt med min fina morfar. Jaa, jag vet att det inte är möjligt, men jag önskar det så mycket att det inte finns ett ord för det ens. Jag låter säkert helt psyko nu, men har ni aldrig önskat nått så mycket att ni skulle göra precis vad som helst för det? t.om skriva det på bloggen för att ni tror att det kanske kan hända om ni skulle skriver det här? Eller är det bara jag som är totalt hjärndöd? Ni anar inte vilken längtan jag har efter att få se hans ansikte och höra hans röst en sista gång på riktigt. Jag vill verkligen att han ska komma hit, ni anar inte vad som har hänt med min familj sen han gick bort och ni anar inte hur mycket han har betytt för mig under dem åren han levde. Han var mitt allt förutom min mamma och mormor. Det fanns ingen annan än mamma, mormor och morfar.

Jag kommer be till gud ikväll, ärligt talat. Jag kommer be han en gång till av alla 1000 gånger jag har bett om att han ska sitta här med mig ikväll, för att jag behöver han så mycket just idag.
Ni får tycka så mycket ni vill om hur patetisk,hjärndöd osv jag är. Men som sagt, jag skulle gjort allt för att få en sista natt med han, där han bara pratar med mig om allt. Jag saknar dig min fina och älskade morfar♥ Jag skulle önska jag bodde närmare din grav. "Du kommer föralltid vara i mitt hjärta min kära"♥

Are you worried?


Good, you should be!

Young Homey.


Lockarna blev väll sådär. Försökte ta lite bilder förut, det gör jag aldrig igen när mina läppar är så svullna! Fyfan va fult det ser ut, ser ut som jag har sprutat in 300 kg botox eller nått!! Ska minsann inte ens röra kameran nått mer idag.. blää!

Annars har jag kollat på Ghost whisperer typ hela morgonen fram tills för typ en timme sen! heheh. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen! Något vettigt säkert, så som det brukar va :D

You can do anything but not everything.


Sitter och lockar håret, försöker få det att se bra ut men det ser ut som andra världskriget där uppe:/
jaja, får se vad det blir till slut! haha.

El VeranoI believe that laughing is the best calorie burner.


I believe in kissing, a lot. I believe in being strong when everything goes wrong. That happy girls are the prettiest. I believe tomorrow is another day, I believe in friendship. That the world is a beautiful place. I believe in myself and I believe in you. I believe in the future. I believe in my lovin family. That love is the most powerful thing on earth. I believe I can do everything I want and in miracles. ♥

bad confidence..?

Jag känner mig så hemsk nu förtiden. Har dåligt självförtroende, eller egentligen den senaste veckan. Allt blir bara sååå himla fel, allt går åt skogen känns det som. Jag vet inte, jag känner mig ful, äcklig, översminkad, fet++ Skulle önska jag kunde vara någon annan som kände för att träna eller nått, jag vill så gärna ta tag i det där och när jag väl försöker så skiter det sig det också, jag försöker flera gången om. Jag skulle önska jag, som många av mina vänner kunde gå ut/ut på stan utan att sminka mig. Bara varit naturlig och söt liksom. Jag klarar det inte, jag mår dåligt av att kolla mig i spegeln och se vilken hemsk person som reflekteras. Speciellt utan smink. Jag mår riktigt dåligt över att tänka på hur jag ser ut.

Jag skulle önska jag kunde ta tag i mitt liv lite mer. Hitta motivation till att försöka göra nått åt detta patetiska liv jag lever. Försöka ta körkort, läsa mer teori. Men även fast jag försöker så går det inte, när jag sätter mig med teorin så känner jag bara att "varför i hela helvete försöker jag ens? Jag kommer väl förfan aldrig få körkort, jag är för dålig för att ens klara av det" Och det är precis så jag tänker, det kommer ALDRIG hända. Jag är helt enkelt för dålig för att ens försöka ta tag i det och därmed finns ingen motivation för att ens försöka, för att jag är för dålig! Det är väll klart som fan att en tjej som jag inte kommer våga försöka ens. Jag är ju rädd för i princip allt som finns här i denna världen vi lever i, Bakterier,mörker,förändringar ++

En annan sak som oroar mig är att jag är så rädd för att förlora kontakten med vänner. Det känns lite så efter att man slutade skolan. Man umgås liksom inte lika ofta som man gjorde förr, man umgås ju aldrig med personer man träffade i skolan varje dag, och då var det ju ingen big deal direkt eftersom man tänkte att "ja men dom kommer ju vara här varje dag när jag kommer till skolan" Men när man slutar skolan då? Varför tänkte man aldrig på det?
Jag skulle önska jag hade tid att träffa folk som jag saknar oftare, att jag hade lättare att ta mig till stan och träffa dom liksom, och många har ju även flyttat till olika ställen runt om i landet så det gör det ju ÄNNU svårare. 

En sak som verkligen drar ner mig till botten and beyond. Det är när man är ovänner med människor man verkligen bryr sig om. Människor man hatar att vara ovänner med. Det drar ner mig så långt att jag inte ens vet vad jag heter längre. Jag skulle önska det inte var så, jag skulle önska att det var som förr. När man hade jätte kul tillsammans och hittade på allt möjligt, skrattade, åkte till stan på kvällarna och bara fanns. Jag saknar det. Ska jag vara ärlig gör det en smula ont att tänka på det, det gör ont i skrivande stund.

Tyvärr är jag också ofta osäker på Fredrik. Rädd för att han inte ska gilla mig längre, att det ska komma en ny tjej in i bilden, han gör slut ++. Oavsett hur många gånger han säger att det aldrig kommer hända igen och hur mycket han älskar mig ++ Men det går bara inte in. Jag blir aldrig övertygad. Jag blir lite rädd för mig själv när jag börjar tänka på hur beroende jag är av han. Hur mycket han faktiskt betyder för mig. Hur död jag hade varit utan han. Jag vet att jag inte är psykist stark nog om det skulle ta slut nu. Jag vet hur down the hill det började gå när detta inträffade för någon månad sen, nu var det inte alls länge vi gjorde slut. Men alla förhållande har sina ups and downs. Men skulle det hända igen skulle jag nog bara vilja försvinna om jag ska va ärlig. Vi har ju faktiskt varit ihop i snart två år och livet innan det kommer jag knappt ihåg nånting av. Jag känner mig svag, kärlek är läskigt att tänka på, man har inga garantier. Det är inte som familjen, familjen vet man att ALLTID kommer finnas där. Men kärleken då? Kommer min kärlek finnas där föralltid? Jag får ont i huvudet när jag tänker på det här, det är äckligt. Äckligt att tänka på hur deprimerad jag skulle va, om jag ens skulle va här.. Det är därför jag är så rädd för att förlora Fredrik. Jag kan säga med handen på hjärtat att han betyder nästan allt för mig. Förutom min mamma och mina bästavänner så har han en så speciell plats i mitt hjärta, en plats ingen någonsin kommer ta eller få.

Jag vill ju inte ge upp heller, varken alla vänner jag tycker om eller körkort ++. Men det blir bara så. Jag skulle önska jag kunde träffa alla jag bryr mig om och verkligen hålla kontakten med dem, eller inte vara ovänner med folk jag älskar. Problemet är bara att jag är ingen supermänniska. Jag vill ha tid att ge mig själv tid. Ha tid till Fredrik och känna mig 100% säker på han och ha ett perfekt liv utan bekymmer som drar ner mig. Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här. Bara lite tankar som snurrar runt i huvudet på mig och som inte riktigt vill försvinna. Jag är inte sådär jätte lycklig om jag ska vara ärlig, jag känner en konstant press - hela tiden.

- Ida Celine Berg


Summer 2012 its gonna be like WHOAA!

Gud som jag längtar till sommaren! Detta kommer helt ärligt bli den bästa sommaren någonsin!! Jag har så många planer inför sommaren, jag tror jag spricker snart! haha. Det finns så mycket jag längtar efter!!
Jag ska bada så ofta det bara går! och lära mig att sola(förutom solarium då, det går bra)

Jag ska fota MASSOR! Massa fina sommarbilder, alla härliga kvällar med mina vänner! Ska dokumentera hela min sommar, ska även filma en hel del :D
Jag ska till grekland i slutet av sommaren i typ augusti - september har jag bestämt mig för! Ska minsann åka dit med lilla freddyboy, om jag får jobb så kanske jag även kan betala hans biljett! :D

Ska lära mig att göra massa olika och goda drinkar. Jag längtar till härliga sommarkvällar med en hel del braiga människor!

Jag ska besöka min saknade,efterlängtade och älskade Emelie som bor i malmö! Det ska bli så HIMLA skönt att träffa henne igen!! Guuud va roligt vi ska ha!

Jag ska dansa tills jag svimmar. Längtar tills jag får min bergsprängare så jag kan dunka musik, när jag vill och vart jag vill! :D

Jag ska åka till västkusten och leva livet i en hel vecka med mina två favoriter :D R&F!

Jag ska inte sluta drömma om att få jobba som fotograf åt Ridestore! Därför kommer jag träna,träna och träna på att fota motorsport bilder!! Så petig som jag har blivit på sistone så ska nog inte det bli ett problem! Ska fråga fredrik och robin om dem kan köra quad eller cross så jag kan fota, blir nog inte så svårt att få dom att gå med på det, behöver nog inte ens fråga egentligen! haha..

Jag ska åka ut på många roadtrips! Ska även övningsköra som en galning!!

Känner verkligen på mig att denna sommaren kommer bli perfeeeekt. Kanske kan försöka få med mig en festival! Peace and love hade ju bara varit rena drömmen, men om jag nu får detta sommarjobbet så jobbar jag! Men då tar jag hellre jobbet minsann :D  Nu ska jag lägga mig och drömma om hur perfekt denna sommaren kommer bli :D

TKFN<3

Har så fruktansvärt ont i mina ben efter allt jag gått och burit blommor och träd idag, har hjälpt mamma på hennes trädgårdscenter, har tappat räkningen på alla träd jag burit, illa. USH, mina ben verker verkligen, känns som växtverk fast 10 gånger värre! :/
Ligger med min värmefilt på högsta styrka,dricker energi dryck,äter isbiter och kollar på vääärldens bästa program - Torsdag kveld fra nydalen. Det är norskt och såå jävla roligt! Skrattar lika mycket varje gång.. haha! Älskar verkligen när dem gör ner sverige, hahahahah, jag döööör!

Måste berätta en sak! Jag ska på en intervju den 9 maj för ett sommarjobb, hoppas det går bra! Så jäkla roligt och jag är så himla lycklig!
Förövrigt saknar jag min älskade freddyy♥ gotta go, byeee 


a lot about myself!

- Jag ÄLSKAR att göra mig iordning, även fast jag inte alls gör det ofta! Men om man ska ut på helgerna eller ska till stan för att vara med kompisar en varm sommarkväll, tycker jag det är så himla kul att göra sig iordning!

- Jag tror jag är mycket bättre på att laga mat än vad jag egentligen är. Jag är faktiskt fruktansvärt dålig på att laga mat, långt under genomsnittet! haha.

- Jag tror och har alltid trott på att livet har en mening. Även fast jag är en sånn där riktig B-människa som tror att allt alltid ska gå åt helvete så tror jag att det finns en mening med att allt går åt helvete.

- Jag gillar att vara brun, även fast jag kan vara vit som en ficklampa!

- Jag ÄLSKAR att bada/simma men jag hatar att sola, tycker det är så sjuuuukt drygt. Skulle dock änska att jag kunde ligga i flera timmar som alla andra av mina kompisar kan!

- Jag tycker det är SÅ JÄVLA JOBBIGT att träna, men när man väl har gjort det och får sätta sig ner och andas då finns det ingen bättre känsla.

- Jag fick alltid, då menar jag alltid dåliga betyg i skolan, men jag var fruktansvärt duktig på att komma undan med saker. Jag låg alltid kvällen före jag visste att jag hade ett prov eller en uppsats som skulle in, och tänkte ut en riktigt bra ursäkt för att få längre tid på mig, så betygen blev bättre efter mina ursäkter! haha.

- Jag är en fruktansvärt negativ person. Jag tror som jag nämnde förut att allt alltid ska gå åt helvete! Är också en fruktansvärt känslosam person, så minsta lilla motstånd så är det kört liksom! haha

- Jag gillar mys! Jag är en typisk mys människa. Ni vet en sånn person som gillar att bli kliad på armen och ryggen. GAAAH finns inge bättre. Tur att jag har Freddyboy!:D

-Jag älskar när bilder jag tar blir perfekta, på sistone har jag verkligen märkt hur noga och petig jag har blivit när det gäller fotografi. Sjukt! Så när jag tar bilder jag verkligen tycker är bra, då är dem riktigt bra också! haha.

- Jag kan vara riktigt självisk till tider, Bara tänka på mig själv, fast det är inte så ofta! Jag brukar bry mig väldigt mycket om personerna som jag håller nära hjärtat. 

- Jag kan ALDRIG säga nej...... i hate it!

- Jag får dåligt samvete för ALLT. och säger förlåt för ALLT.


- Jag kan vara en ganska så crazy person, men det beror på vilka jag är med! Typ Emelie, herregud... då kan det spåra ur TOTALT. Kommer ihåg när vi kleta MASSA tvål över hela skoltoaletten... Har gjort så mycket sjukt med henne så det finns inte ord för det ens!

- Jag lever med beslutsångest så hemsk att jag inte ens skulle önska min värsta fiende att leva med det. Jag har så svårt för att bestämma mig när det gäller något viktigt. Jag bestämmer mig alltid typ 2 minuter innan man verkligen måste göra ett beslut.

- Jag är äckligt mörkrädd. Skulle någon säga till mig att jag måste tälta ensam i ett tält ute på natten så skulle jag antagligen få panik, sluta andas och dö typ!

- Jag är så klumpig! Personer som känner mig VET hur jävla klumpig jag är, och det kan jag må så dåligt över till tider, det kan få mig att typ gråta i flera timmar!


GODNATT. Finns massa att säga men orkar inte skriva mer! heheh

MY MUSIC.


Chris Rene - Young Homie

Nicki Minaj - Fire Burns

Simple Plan ft Sean Paul - Summer Paradise

Justin Bieber - Boyfriend

Alexandra Burke - Elephant

Carly Rae Jepsen - Call Me Maby

Carrie Underwood - Good Girl

Taio Cruz - Troublemaker

Mohombi - Love In America

Timomatic - Set It Off

Orkar inte ha bloggen lösenordsskyddad mer. Helt ärligt om ni som nu läser min ganska så tragiska blogg stör er på det så tycker jag ni helt ärligt ska sluta läsa :) Men nu öppnar jag bloggen med min otroligt braiga Musica!

Den här musiken får mig att tänka på sommaren! Jag vet att den här sommaren kommer bli den bästa, känner det på mig :D SO COME ON SUMMER 2012!

La Joive De VivreEfter att jag kom hem från en toppen helg med Fredrik åkte Jag, Melina och Lina ner till sjön och satte oss i vindskyddet och bara pratade & skrattade i flera timmar! Hur roligt som helst och det var sååå jäkla fint där när solen gick ne! Tänkte egentligen gå ner idag och fota lite andra bilder, men det snöar ju så det sket sig :/ Får se om det blir lite bättre väder senare idag :)

In reality love is the only thing in this world that covers up all the pain and makes us feel wonderful again.

Igår, jag kan inte ens beskriva hur perfekt gårdagen var! Dagen var perfekt från det vi vaknade till det att vi somnade. När vi vaknade gick vi ut och gick en liten promenad i den underbara vädret runt järnvägen hemma hos mig! Vi åkte från mig vid 12 halv 1, handlade grillmat och annat gott sedan åkte vi hem till fredrik! Vi åkte fyrhjuling en bit in i skogen och satte oss uppe på en backe typ. Haha det var ett rosa älgtorn där, undrar om han som brukar sitta där kanske är bög?  Det var iaf jätte mycket sol där och hur varmt och skönt som helst! Dessutom skrattade vi så vi fick ont i magen åt alla knäppa bilder! 
 Neej jag kan verkligen inte förklara med ord hur bra gårdagen var. Hela helgen har varit underbar, kan heller inte förklara hur glad jag är för att jag har världens bästa Fredrik i mitt liv♥ puss

Fredagen var lika bra, då firade vi min kära far. Åt jätte god mat som mamma lagat. Gav pappa massa presenter som han verkade lycklig över och massor av skratt med min älskade familj och min fina pojkvän!

hihihi... fin bild ! haha
Så jäkla snygg! Vet inte riktigt vad han håller på med! haha

Fyyy vad jag älskar denna bilden! SÅ JÄKLA UNDERBAR. hahaha! diggar våran pose!
Grillade! så jäkla gott, förutom att han levde efter "det man slickar på äger man" så var det faktiskt skit gott ;)


MMMMM!
Grillat och cheezeballz ♥

Det finns sjukt många bilder från igår, som är så jäkla roliga! Dock finns det en bild jag aldrig kommer lägga ut och det var nog den vi skrattade åt mest. hahahaha! Men kommer lägga ut andra bilde någon dag :D

Allways listen to your heart,though it's on your left side it's always right.


You're Beautiful.


beeeeeste.

Haft den bästa helgen någonsin ♥


#ElmiaDet löna sig minsann att åka till Elmia, heheh! Vin Diesel & Fast and the furious ♥♥


Kollade på en sjukt galen show med en av världens bästa stuntman och någon motorcykel dude!  
Så jäkla coolt, herregud!

Hade mycket kul påvägen hem ;) haha.

Tog 100 tals med bilder ganska så lika som den här, haha! Tog även många på den showen !
Hade en sjukt bra dag igår, det var så jäkla roligt! Skrattade i princip hela dagen och kvällen!
Det bästa av det hela var vägen dit och hem, vi hade så sjukt kul! Dansade så fint för fredrik och sjöng, haha ;) Gjorde allt möjligt crazy! Måste säga att vin diesel bilen slår mycket också, heheheh! Även kvällen igår var en riktigt höjdare :) Jag har nu konstaterat att jag har absolut världens bästa pojkvän:D

Idag ska vi grilla med Annie och Christian,ska bli kuuul! hihi:D

Elmia 2012

Idag kan man lugnt säga att jag har ställt till ett helvete.. jisses vilka problem jag har skapat! Kan bero på att jag har varit riktigt riktigt grinig idag, vaknade nog på fel sida av sängen och på det har jag inte ätit heller för att jag har varit så himla förbannad,irriterad och ledsen på allt och alla! Men allt är bra och sånt nu, har lugnat ner mig några 100 kg! Så imorgon bär det av till Elmia! :D haha.. inte för att jag är så himla intresserad av bilar, men det ska bli kul att se något annat än dessa fina fyra väggar här hemma och den gröna skogen runt om! haha. Ska bli kul att åka bort med babe också! :D En roadtrip bara han och jag, har gjort en riktig roadtrip skiva också! Längtar :D
 
Tvungen att visa vilken fin "påskpresenten" vi fick från min kära mor! :D
Gissa om detta ska med i bilen imorgon! Glad påsk :D

gaaaaaaaaaaaaah.Nu hade jag liksom skrivit världens längsta inlägg om världens mest irriterande grej, så lyckas jag trycka på en knapp och POFF, så var allt borta! Fuck you right back, you fucking blogger. bitch!

You are my heaven on earth.


You are my hunger and my thirst♥