Västkusten & Brad Paisley.


halå halå halå. Ska till västkustent till helgen, åker på fredag och stannar tills söndag! Gud vaaaa kuuuul, längtar massor! Ska ta massa bilder :D Älskar västkusten! Ska ju också såklart dit med världens bästa killar så det kan inte bli annat än bra!

Måste också berätta att jag ska på BRAD PAISLEY i november!!!!!! Herreeeeeguuuuuuuuud. Va bara tvungen att va lite glad, jag längtar som ett litet barn på julafton! Fast det är ju typ 8 veckor kvar, men ville ändå berätta nu! Jag, Robin, Fredrik och Michaela, hur bra kommer inte det bli liksom?  yeeeeeehaaaaaaaaaa! haha :D


Skasåsbron.


You say that one picture says more than a thousand words... that's just because you don't know a thousand words!


Har använt min Canon pixma lite idag (vilken underbar upfinning). Äntligen har man inte bara bilder på datorn längre, så skulle datorn känna för att haverera(som den antagligen gör snart) så har jag iaf dem finaste minnena kvar! Riktigt bra minnen faktiskt, även fast sommarn har varit riktigt dö! Tog även ut några favoriter i större format :) Ska åka in till stan någon dag och köpa ett album som jag kan sätta in alla fina bilder i, måste även köpa fotopapper för det tog slut idag.. Men det är inte så dyrt! Använde två paket idag, så ungefär 100 bilder, lite mindre kanske :)

Jahaa... och hur går det med artikeln undrar ni? Åt skogen, svarar jag :) Har verkligen läst genom hela Nwt, Vg och Aftonbladet idag, jag har till och med varit så desperat att jag har sökt på google "hur skriver man en bra artikel".... då kände jag mig låg! Men ändå kommer jag ingenstans, tur att jag har en hel vecka på att fjanta mig! :)

I'm gonna live my life my way, not yours!


ÄNTLIGEN är solen här:D Sitter ute och solar lite, ska gå iväg att fota sen tänkte jag! Måste ju gripa chansen när det för en gångs skull är fint väder. Jag måår så bra när det är så fint väder ute, jag njuter verkligen! Kanske ska ta chansen och bada sen? Är nog rätt kallt, men det gör inte så mycket för det är FINT VÄDER!!!

Artikeln är nästan färdig btw! Max glad tjej,  ska bara renskriva den så är den klar för att skickas in! Men nu ska jag gå in och göra mig iordning för att åka en sväng till stan för att göra några ärenden! :D

Artikel

Åh herregud. Nu sitter jag här då, ska liksom skriva en artikel åt Arvika nyheter. Tänkte när jag vaknade imorse med världens bästa inställning "NU JÄVLAR, nu ska jag skriva världens bästa artikel" ..... 5 timmar senare, sitter jag fortfarande här, lika tom för ord som när jag vaknade. Det enda jag har skrivit så långt är "Artikel" vilket det inte ens ska stå när jag skickar in den. 

Kanske ska skriva om hur kallt det var imorse? När jag gick upp kände jag bara hur det rös i hela kroppen, skynda mig till garderoben och tog det första bästa jag fick tag på, måste tillägga att det var en rosa tröja från 80 talet. men den va varm så den räddade mitt liv.. annars skulle jag fått frostskador. Jag är seriös.. frostskador I tell you!
Va har det här varit för en oduglig sommar? Man skulle tro att solen har blivit gay och gått tillbaka in i garderoben igen! Men istället för att sitta här och skriva massor med meningslösa rader ska jag fortsätta med min artike och kanske gå ut och fota, behöver ju bilder också till artikeln. Ha en bra dag:D
 

Hamnfesten och lite sånt!

Haft fullt upp den senaste veckan! Förs och främst var hamnfesten förra helgen, det var AWESOME. Fyfan va kul jag hade, alla tre dagarna var fantastiska! Var ute med Fredrik och Robin på fredagen t.om, det är inte illa att jag fick med dem ut! haha. Torsdagen och lördagen var minst lika bra! Måste även tillägga att jag stod längst fram på Rebecca&Fiona, så jävla bra var dom! Men guuud va folk trängde sig på, fick ju knappt luft när man stod där framme! Ville bara ge en högesväng till den killen som nästan kvävde mig, idiotas.
Robin fick även tag på en heliumballong, vilket blev riktigt kul tillslut! haha. Tack alla underbara människor för en helt fantastisk hamnfest!

Jag och Angelica i väntan på Rebecca&Fiona!
Dom va så jäääävla bra! R&F♥

Robins heliumballong! haha.

Jag och Frida!(förlåt för dålig kvalité, men hade bara mobilen! Och kameran på den är inte den bästa)
Bästa hamnfesten någonsin! Hade verkligen sjukt kul, tack igen alla som gjorde hamnfesten till den bästa!!! 


Annars under veckan har jag målat tak i det stora sovrummet,garderoben och ena hallen! Jag kan säga med handen på hjärtat att jag ska INTE bli målare, jag ska aldrig mer måla efter detta! haha.
Huset börjar se riktigt bra ut nu, tycker det börjar se ut som ett helt nytt hus! Längtar tills vi får flytta in!!

Livsnjutare då liksom!

Har varit och badat med Melina och hennes hund Akina idag :) Riktigt skönt i vattnet. Trodde det skulle va iskallt, så jag chansade bara på att det gick att bada, så jag bara sprang ut med Kiara i väntan på att jag skulle få kramp och förlora fötterna i köldskador, men det är lugnt- jag överlevde!  Har i princip badat hela dagen, utan att behöva amputera fötter,ben och armar :) Efter längtade jävla sol, tack för att du är så snäll och kom ur garderoben idag :)

Livsnjutare till hund jag har!