God jul!


Inte så bra bild, men ni får leva med den sålänge! har inte tagit några kort än iår, så det är fjorårets bild på julgranen! Kommer ju ta massor med bilder, men det kommer nog upp efter nyår! Jag vill bara säga TACK så mycket till alla som ha röstat på mig! Och hoppas ni fortsätter med det, jag kommer göra ett inlägg med länkar nästa vecka när jag får lite mer tid! Tack så mycket än en gång :)

Men god jul på er, hoppas ni får en undebar julafton och nyår! Jag fyller ju år om 3 dagar, då blir jag ÄNTLIGEN 20!!!  Så jag kommer inte vistas på bloggen under veckan, men kommer lägga upp massa bilder veckan efter! :D Hoppas ni njuuuuuter idag! Ha en bra jul för det vet jag att jag kommer ha!:))

Rösta på mig!:D

Jag skulle verkligen uppskatta om ni röstade på mig! Och om ni lämnar en kommentar med era namn och blogg så länkar jag er i ett inlägg, inte för att jag har så många bloggläsare men jag vill bara visa att jag verkligen uppskattar om ni röstar :) Come on people, 15 000 för att köpa film! Det är ju helt galet! :D

Rösta på min recension! <------ klicka där för att rösta!!

Lollo & Danne

Två bilder som jag tagit på syskonen Lollo och Danne! Det var både mörkt och snöade oändligt mycket, men tycker det gick rätt bra ändå!:)

Step up 3!

Jag är med och tävlar hos bloggportalen.se och CDON och TWINGLY är arrangörer av tävlingen. Tävlingen handlar om att man ska göra en recenssion om sin favorit film eller tv serie! Och då får man chansen att vinna ett presentkort på 15.000 hos CDON. Jag vill vinna därför att jag får chansen att köpa var enda film jag har längtat efter så himla länge jag har en dröm om att göra min film kollektion fullständig. Så jag skulle bli världens lyckligaste tjej om ni röstade på mig HÄR !! Snälla snälla människor!

Min favoritfilm, jag det ska jag berätta för er - är Step up, faktiskt är det alla utav filmerna, förutom den första. Men måste jag välja så tar jag Step up 3! det finns ingen film som jag sett så många gånger som Step Up 3! Jag kan var enda replik och nästan var enda koreografi som är med i den filmen och jag vet inte hur många gånger jag har sprungit ut när det regnat bara för att få en liknande danskänsla som i deras vatten scen. Jag vet inte hur många gånger jag har kommit på mig själv när jag sjungit på en låt helt random, någonstans där man kanske inte egentligen borde ens öppna munnen! Eller lyckats göra något danssteg på stan, tro mig när jag säger att det har hänt nästan för ofta, haha. Jag tycker den filmen har allt, och inte minst det jag är mest intresserad av, nämligen dans!

Handlingen.
 Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undre värld frestar! De träffar dansaren Luke som har samlat stans vilades dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de alla mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas!

USA:s bästa underground-dansare drabbar samman i ett intensivt slag i värdens mesta street-huvudstad, New York! Den tredje Step Upfilmen tar serien till nya höjder med state-ofthe- art-koreografi, de största stjärnorna på soundtracket och dance-moves som kommer att förändra ditt liv för alltid!


Huvudpersoner.
Huvudpersonerna i filmen är handplockade av geniala personer och det är precis därför jag älskar den. Dom dansar som gudar! Och det coolaste av allt är att dem har fått (enligt mig) världens bästa dansare till att spela ihop i samma film. Sharni Vinson som spelar den unga och vackra Natalie, har varit min en av mina favorit skådespelare och dansare sen jag var liten. Första gången jag såg henne var hon med i Home & away, sedan dess har jag varit helt fast för henne´och nu har även resten av världen fått öppnat ögonen för hennes unika dans. She got the move och hon ger filmen lite extra färg, hon visar en sån styrka som är helt oundviklig att lägga märka till.  
Rick Malambri som spelar den fantastiska och charmiga Luke. what a dancer! Seriöst, det finns inte ord för vilken fantastisk och amazing dansare han är! Dem gjorde verkligen rätt för sig när dem tog med Rick i Step up 3D. För vad skulle filmen varit utan han? Han är charmig och dansar fantastiskt bra, vad mer kan man begära i en sådan film? Första gången jag såg Rick var i So You Think You Can Dance. Och helt ärligt, jag har nog aldrig sett bättre förutom så klart, Adam G Sevani som spelar Moose! Det finns ingenting dåligt att säga om Adam! Han är bara helt utom fantasin när det gäller dans, han tänker verkligen outside the box. Han är enligt mig VÄRLDENS duktigaste dansare, det finns nog inte en människa som slår han i varken steg eller fantasi! I fimen är han den där, lite nördiga roliga personen som även visar att han är riktigt duktig på det han gör! 
( jag va tvungen att lägga med ett filmklipp av Adam som en tribute till Michael Jackson, i den här kort filmen som Adam och hans crew har gjort är även Alyson Stoner med, som spelar Camille i Step up 3.

Så det att dem faktiskt har sätt ihop en film runt om dessa fantastiska människor, gör filmen till en av de bästa filmerna som existerar idag. Även de andra karaktärerna är fantastiska dansare och skådespelare. Birollerna och huvudrollerna tog ordet film till en helt ny nivå - Alyson Stoner(Camille), Keith stallworth(Jacob), Kendra Andrews(Anala) och Stephen boss(tWitch) och sen har vi ju det komiska paret, The Santiago Twins, som utgör en hel del av det komiska filmen, nämligen komedi paret : Martin Lombard och Facundo Lombard. Dem är inte bara roliga utan dem är även riktigt bra dansare.  Alla karaktärerna i sig har en helt egen personlighet och helt egna dansstilar, vilket gör filmen speciell. Dem har med allt som behövs för att göra en bra film dansfilm!

Här visar de även lite av de flesta som är med i filmen av huvudroller och biroller!

Ladys and gentlemen!
MOOSE - ADAM G SEVANI!
Det här är en av de coolaste scenerna i filmen med moose! Det här är även en av mina favorit scener i filmen, jag tycker den är både rolig och cool på samma gång! Koreografien till denna scenen är också fenomenalt bra!Handlingen i sig har allt, den utspelar sig i New York och vilket miljö är inte häftigare än The Big Apple?  Den har kärlek, drama, dans, action och allt som en film ska ha! Och inte nog med det utan filmen har även karaktärer som ingen annan film har! Sjävla filmen i sig är genial. Allt från första början till slutet är verkligen helt genialt.
Koreograferna.
Koreograferna i filmen är ingen annan än Anthony Talauega, Nadine "Hi Hat" Ruffin, Jamal Sims och Richmond Talauega! Det måste varit en ära att jobba med dessa fantastiska koreografer, en del av dem har även varit dommare på olika dans program så som So You Think You Can Dance!
Koreograferna har sett till att fånga publiken med deras häftiga koreografier och specialeffekterna. Det att dem använde sig av vatten är ju helt genialt, känslan blir så mycket mer levande på något vis!
Manus författarna Amy Andelson och Emliy Meyer har verkligen gjort sitt jobb! Dem visar oss att dem verkligen vet vad dem hållit på med, med både roliga repliker, coola dansscener, romantik och spänning!
Regissören Jon Chu har tagit film industrin till nya höjder och han vet exakt vad han håller på med, han gav oss ett inblick på hur det är att vara dansare i undervärlden av New Yorks gator. Vissa delar av filmen kunde dem nog tagit bort, det fanns några små delar här och där som inte var betydelsesfulla och som egentligen inte hade behövt vara där, men annars är filmen kanon bra!

Musik.
Bear McCreary har lyckats riktigt bra med orginalmusiken i filmen, den ger stämningen och spänningen! Även låterna som är valt att ha med är verkligen otroligt bra! Den passar till var enda danssteg som dem tar i filmen och ingenting kan slå den oslagbara låten . I CAN BE A FREAK!

Kvalité och 3D
Jag tycker även att kvalitén är utmärkt och den är ännu bättre när man ser den på blu-ray med 3D! Då blir det som en helt ny upplevelse, man blir kidnappad till en helt ny värld med dans och spänning!  Det enda med 3D är att dom kanske kunde gjort lite mer utav det, lite mer effekter på 3D:n, men annars var det riktigt häftigt, iallafall dem delerna dom hade gjort som verkligen blev 3D!
 
Allt som allt tror jag inte att jag har något dåligt att säga om filmen! Den är genialisk rakt igenom och den har som sagt tagit ordet film till nya höjder. Jag tycker även de fick till trailern på ett helt fantastisk sätt: Men nu var ju redan Step Up filmerna ganska kända när Step Up 3 tog världen med storm. Så jag tror även väldigt många hade för höga förhoppningar på den också och kanske blev lite besvikna. Men enligt mig är det den bästa filmen av dem alla, jag tycker abslout inte om den första Step Up filmen, jag tycker den är rent ut sagt, dålig! Det är därför jag tycker att dem gjorde den tredje filmen så himla bra, för den är inte alls i närheten av var den första va!  


 
Man kan köpa filmen på CDON.SE för 59.- löp och köp! Klicka på den här länken för att komma direkt till filmen : http://cdon.se/film/step_up_3-10691674

För dig som har blu-ray så finns filmen här :  http://cdon.se/film/step_up_3d_(3d_blu-ray)-11722234

RÖSTA PÅ MIG HÄÄÄR!!! Jag skulle verkligen uppskatta det, ni har ingen aning hur mycket jag vill det här!! :)
Rösta på mitt bidrag!
 
Trailern till filmen. Jag skulle nog kunna sitta här och skriva en hel bok om hur bra den här filmen är, men jag tror ni har läst nog om hur mycket jag bara älskar och avgudar den här filmen, så jag tror att det räcker med det! haha och jag har inget annat än att säga att det inte finns någon bättre film, och det här kommer djupet av mitt hjärta när jag säger att den slår alla generationen av dans och muskalfilmer. Den är fantastisk. Jag tror minsann inte jag är den enda som har stått i vardagsrummet och försökt lära mig var enda danssteg och sjungit med i låtarna, för som sagt. Step up 3D tog världen med storm och jag är inte den enda som tycker det!

Angelica - 2012/12/12


Fyra fina bilder på min väldigt fina vän! Vi tog turen upp till storkasberget här i Arvika idag. Man kan se hela Arvika därifrån! Så himla fint. och vi var där vid rätt tid också, ljuset var fantastiskt! Älskar verkligen att det är så fint ute nu förtiden, solnedgångerna är ju bara till att dö för!

Annars har det varit en salig blandning av mys, julgodis, fotografering och skratt idag! Det va nog datumet som gjorde det till en fantastiskt dag;) haha! 2012/12/12 - 12.12!

Mitt fina vinterland.

Utomhus vid typ 2 tiden var det hur fint som helst ute. Gick en kort promenad med Kiara i skogen. Otroligt grymma och fina solnedgångar det har varit på senaste tiden. Som vanligt är det såklart mycket finare att se genom ögat än att se det genom en kameralins, jag försöker ändå få med det på bild varje gång, svårt att lyckas med det... damn! Men vintern är vacker och solen gör mig glad så får nöja mig med det:)
 

Hey everyone, det här är Kiara!


Bilden är en aning suddig, men den va så söt! haha. Kiara, vilken hund jag har. Otroligt speciell men fruktansvärt söt :)

Safe Haven


Jag fick rysninger av att se bara trailern! Den lär ju filmen va fantastiskt bra! 
Längtar tills den kommer till Sverige... det trögaste landet i världshistorien när det gäller film och musik!

Älskade människa.

Mer än ord, sånger och texter kan beskriva♥

En fin plats.

Det är något speciellt med det här stället på vintern. Jag trivs så himla bra här i vårat hus och med världens finaste kille. Det är som om man åker bort och glömmer verkligheten en stund, det kan bli så magiskt här. Det ett av dem finaste ställen jag vet om. Värmskog

Skog, pudersnö,glitter och vinter!


Varit ute och gått med mina fina hundar i skogen idag. Det var riktigt kyligt ute, men solen sken ju och snön glittrade sådär jätte fint som den gör när det är sådär riktigt kallt ute, det är såna dagar jag hellre går ut och går än att sitta i bilen. Älskar ljudet av pudersnön som bara knakar under fötterna när man går, nästan så man ryser av det. Härlig känsla. Gillar promenader när vädret är på min sida och särskilt i skogen med mina fina ögonstenar.  Älskade vinter.

Beautiful Winter.


Vintern är vacker!

Älskar när det är frost ute, även fast man fryser halvt ihjäl när man ska ta bilderna.
På lördag kväll var jag hos min fina vän, Nathalie♥  Skjutsade även Fredrik till Dennis! Sen har det mest varit lugnt, riktigt mys söndag igår med världens bästa! Finaste och bästa dagen på länge om jag ska va ärlig!