Love

Har firat fredrik under helgen, min fina fyllde 23 år♥
Haft en super bra helg med härliga människor, Fredrik fick massa fint! Av mig fick han ett spel,en tavla, sju filmer, en massageapparat och två tshirtar!:) Glömde ta kort på presenterna, glömde ta kort överhuvudtaget den dagen! haha. Men han verkade glad iallafall, kanske mest glad för att jag aldrig tog fram kameran! ;) haha.
 
Är det något jag lärt dem senaste dagarna är att man aldrig ska ta någon förgivet! Och jag är så oerhört lycklig för att jag får va en del av ditt liv. Jag är så glad för alla fina minnen vi har tillsammans och ännu gladare för att det ska bli fler av dem! Jag älskar dig mer än ord, sånger och texter kan beskriva Fredrik. Finns ingen som är så bra som du! Hoppas du hade en underbar helg och en fantastisk födelsedag♥puss

Finliv.

Man kan ju lugnt säga att jag har bott i min bil dem senaste dagarna! Men det är häärligt.
Idag har jag hunnit med att träffa en efterlängtad och fin vän, Bea! Hon åkte hem någon gång runt 5, sedan tog jag turen till mor och far. Finliv.
 

Lights of my life.

En bild från liseberg.
Har inte gjort så mycket annat än att åkt bil idag. Herregud som det har gått undan! Älskar friheten man har. Nu ska jag åka till några fina vänner och se vad dom har för sig. byebye

I DID IT.

13/11
I did it, JAG GJORDE DET. Jag har kämpat som en idiot, jag har kämpat med både övningskörningen och teorin! Jag trodde nervösiteten skulle ta dö på mig, men det gick minsann bra! Jag kan inte förklara känslan när det stod godkänt på pappret.
Jag kunde inte riktigt förstå det heller om jag ska ärlig, tror nog det fortfarande är lite overkligt. känner mig helt obeskrivligt glad,lycklig och lättad. Så nu mina damer och herrar, kan jag äntligen säga att jag har körkort!  Jag är fri!
 

Götlaborg!

Mitt fina smyckesträd är från Åhlens, en mysig tröja från gina och 4 stk långa skedar! Sedan köpte jag en del julklappar och även födelsesdags presenter till Fredrik!
 
Kan inte säga annat än att göteborg va heeeelt fantastiskt.
Brad Paisley va verkligen awesome. Det va så jäkla roligt att se han live, bäst var han! Verkligen ett minne för livet :)
Massor av skratt, Brad Paisley, god mat och shopping resulterade till en helt underbar helg med världens bästa killar!
Tack för den bästa helgen!
 

Monday


Då va denna härliga måndagen över. Spenderat några timmar hos världens bästa Anna idag, alltid lika intressant och höra vad hon har för sig! Så kan inte säga annat än att detta har varit en mycket härlig och bra måndag! 
Imorgon beger jag mig ut till dom djupa skogarna i värmskog, så internet kommer jag inte ha!
Det ska bli såå himla myysigt. Kan inte säga annat än att jag trivs som fisken i vattnet!
 
Eftersom jag inte kommer ha internet så får berättar jag lite kortfattat hur veckan kommer se ut!
Det kommer nog bli en fotografering eller två, förhoppningsvis!
Kommer även umgås med fina vänner och lite annat kul! 
Till helgen så åker den här tjejen med de två bästa killarna till göteborg. Vilket ska bli uuuber kul och inte minst härligt. Nämnde jag att vi skulle kolla på Brad Paisley? Can't Wait.
Förhoppningsvis kommer inte vädret va så tråkigt, då är det nog stor risk för lite kamera missbruk. haha.. det är det nog ändå men!

Allt som allt: jag har det bra, veckan kommer bli grym, mår bra och allt är typ perfekt. Det är som det ska vara helt enkelt. Bara en liten detalj som behövs sen är mitt liv fulländat!
 

Ut på tur aldrig sur!

 

Kiara

Var ute i skogen med hundarna idag, tredje dagen i rad! Vi klättrade upp och ner för massor av backar och berg. Kändes lite som om man var i någon slags äventyrs film, hade jag inte haft så mycket problem med att hålla i kameran samtidigt som jag klättrade hade jag tagit bilder!

Det var så sjukt fint, men det va väldigt svårt att stå till på samma ställe länge. Men fick en rejäl skogs promenad iallafall!
 
 

fina lördag

min fina Cherie

Var iväg och julhandlade med Anna igår, det va skojsigt. Har alltid roligt med min lilla pärla! :)
Så fredagen var toppen. Men måste erkänna att jag saknar min fredrik en smula nu, hoppas tiden går snabbt.
 
Nu ska jag mysa framför bland annat Hart of dixie med ett och annat gott, älskade lördag
 

Let it snow, let it snow, let it snow

Ska bli så härligt när snön ligger så fint så fint på marken, när fjällen är vita och det dalar ner lager på lager med snö. När det är sådär kallt så det glittrar ute, pudersnö till tusen och när snön lyser upp kvällarna. Och inte minst allt det roliga man kan göra under vintern, som att åka skridskor och bil på isen, eller åka på en skidsemester med ett härligt gäng. Alla underbara bilder man kan ta innan det blir mörkt, och när det blir mörkt kan man kan mysa ner sig framför spisen där elden brinner och sprakar. Härlig stämning och såklart jul, tror inte det finns någon mysigare och finare årstid än julen. Låt det gå snabbt
 

Here's were we begin.