Dreams were just dreams, until you came along and made my dreams reality!

Jag älskar dig♥

JAG SAKNAR SOMMAREN.Isn't life supposed to be good? And isn't it true that after rain comes sunshine? So then i wonder... Where the hell is my sunshine?

Allt känns så himla långt bort just nu. Jag bara undrar, när ska allt bara lösa sig? Varför kan det aldrig vara lätt?
Varför kan man inte bara ha det livet man alltid önskat sig?

Jag tror att man måste skapa sin egen lycka, jag tror att man måste vara nöjd med sig själv för att känna att man ska må bra i sin egen kropp! Jag tror också att om man ignorerar människor som drar energi. så mår du automatiskt mycket bättre, jag vet att jag gör det iallafall! Men jag måste nog erkänna att jag känner mig lite lost, jag vet inte riktigt vad jag gör nu förtiden! Det va en igår som frågade vad jag gjorde nu för tiden och jag kunde bara svara "haha.. neej det är inte så mycket det du" och försöka skämta bort det lite, men helt ärligt så är det faktiskt pinsamt. Vad gör jag egentligen? Fotograferar två gånger i månaden? Missförstå mig inte, det är suuuper kul, men det är inte min dröm och det drar inte in så mycket pengar direkt. Jag tror jag behöver en paus från mig själv ett tag! Tänk om man kunde göra så? bara lämna sin egen kropp ett litet tag och inte tänka på allt som händer runt om och bara flyta iväg, bara en liten stund! Man hinner liksom inte riktigt vila, för det är alltid något som oroar en, det är alltid något man tänker på.
Det där med att tro på sig själv är ju också en grej, visst måste man tro på sig själv för att känna sig lycklig. Men när det hela tiden krånglar och allt bara går åt helvete(ursäkta språket) vad gör man då? Ska man tro på sig själv då? ska man känna sig lycklig när man känner sig misslyckad? Tyvärr, det är omöjligt. Visst jag är lycklig antagligen 80% av tiden i mitt liv, men ibland blir det bara lite för mycket och lite för svårt för att hantera. Och ibland vill man ge upp.
 
Men jag ger inte upp, inte än iallafall. Jag har mycket att va lycklig över också och som sagt jag är lycklig 80% av mitt liv, men dom där 20% tar ändå väldigt mycket energi! Och visst, det är ingen annan än mig själv som kan skapa min egen lycka. Men ibland skulle jag bara önska att det var liiite lättare att va mig! Men det blir nog bättre snart!

- Ida Celine Berg


Haft en fin/rolig/underbar vecka med min älskade bästavän Anna, ska nog dit imorgon också! Har nog varit lite inneboende hos henne denne veckan, haha! Går på toa och äter man, sen åker jag!;)
 
 Har även sagt hejdå till en annan älskad vän, nämligen Michaela och hennes roliga humor! MEN nu till det allra värsta, hon har lämnat mig för att flytta till NORGE. Det landet jag flyttade ifrån ska hon ta sitt pack och flytta till,  Vilken normal människa gör det? Okej, ibland är det roligt att va norsk, mestadels när man är i Norge men här i Sverige är det nog mer en pest och en pina att kalla sig själv för "norsk". och särskilt i värmland. Det är ofta det kommer såna smarta kommentarer som "ska du ha en guleböj?" Så kommer det ett sånt ondskefullt skratt efter! Pure evil. Och alltid ska dom mobba mig för min 0%a iq, men hoppas dom själv förstår att min iq kommer från den svenska sidan? Men skitsamma, Michan har iallafall flyttad 60 fucking mil härifrån! bitter? neeeeej inte alls!

Försöker även få med mig Fredrik till ullared, men det försöket är nog förgäves. Det är ungefär lika omöjligt som att lära en ko att äta kött! Jag sympatiserar mig själv, för helt ärligt då så är det faktiskt synd om mig! Mitt liv är för jävligt altså! haha. Godnatt!  

Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together.


Freedom.

En rov fågel på bryggan i värmskog.

Lifes so unexpected, but in a beautiful way!

Min otroligt vackra Bästavän, Anna!

Anna, 2012-10-4.