Nika, alltid kommer vi vara tillsammans i mitt hjärta♥

På onsdag är det två veckor sen världens bästa hund lämnade denna jord. Hon var min bästavän, mitt lilla hjärta! Saknaden blir bara större för varje sekund som går och det går inte en minut utan att jag har henne i tankarna. Det är som att förlora en familjemedlem, det är nått av det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Vi har tagit bort hundar förut, och missförstå mig inte - det har varit riktigt hemskt! Men den dagen vi tog bort Nika var som att ta bort en del av mitt hjärta, det är något av det värsta jag varit med och absolut den värsta dagen jag varit med om. I nästan 14 år har den hunden varit vid min sida och nu är den sidan tom, jag skulle bara önska hon kunde levt iallafall en sommar och en höst till, just för att hon skulle få göra det hon älskade mest - att jaga, gå långa promenader i skogen, gå runt i trädgården och bara snosa! Hon har varit den mest trogna hunden jag varit med, jag tror att under alla dessa 14 år har jag aldrig behövt skällt på henne, visst har man sagt till! Men hon var så skötsam, så det fanns aldrig någon anledning att vara arg. Jag har aldrig varit med om en så speciell hund, ibland kändes det nästan som om hon var en människa. Jag tror hon förstod väldigt mycket mer än en vanlig hund! Hon kunde allt, hon var riktigt smart, min finaste Nika ♥ Jag tror faktiskt inte det finns tillräckligt med ord att beskriva vad Nika betöd för mig! Alla utställningar hon har vunnit och vad stolt jag varit när hon vann, precis för att hon var världens finaste hund, och det var inte bara vi som tyckte det utan alla dommare vi någonsin varit med om har också tyckt det, inom den rasen! Det är fortfarande svårt att förstå att hon inte är här längre, det är på något sätt overkligt. Ni tycker väll det är överdrivet hur mycket jag skriver om henne, men om ni hade förstått hur mycket den hunden betydde för mig så hade ni förstått varför jag skriver allt det här. Hon skulle inte ens göra en flyga förnär, hon var genomsnäll. I would move a mountain for her. ♥

Jag hoppas hon har det bra och jag hoppas hon inte har några smärtor längre. Jag älskar och kommer alltid älska dig världens finaste hund, min ängel, mitt allt♥ Tack för allt du har gett mig och allt du har gjort.
 
Nika, alltid kommer vi vara tillsammans i mitt hjärta♥

Mas Palomas del 2.Mer bilder ifrån resan till Mas Palomas. Saknar verkligen den veckan, en av dem bästa veckorna i mitt liv!

Mas Palomas del 1.

Hemma från en vecka i spanien! Har haft en helt amazing vecka, vi spelade kort(det meningslösa men roliga spelet Skip-Bo) och skrattade ihjäl oss av våra franska grannar på kvällarna. På dagen shoppade vi och badade eller hoppade från stora sanddynor! Sanddynorna var helt extremt amazing att uppleva, och såklart upplevde jag det med världens bästa Sandra! Det va som höga berg, fast bara med ren sand!
Efter att jag och sandra hade lekt av oss i öknen så gick vi till våra män och åt på en riktigt riktigt god resturang vid namn La Pampa som låg vid stranden! Det va en fin kväll:)

En annan kväll gick jag och fredrik längs stranden och vi bestämde oss för att äta mat på en riktigt fin resturang! Kände mig inte riktigt klädd för att sätta mig bland alla överklasse nisser, men det fick gå ändå! Fredrik va gullig och bjöd på maten även fast den va en aningen dyr! Men maten var iaf riktigt god och det va en minnesvärd kväll!

Annars strosade vi lite runt omkring och kikade i affärer. Prutade en hel del och det va riktigt kul! haha. Fick med mig en hel del hem, det enda jag ångrar att jag inte köpte med hem va såna stora cider flaskor. Men men, får göra det nästa gång. Vi gick även till stranden och tog massor med bilder i det fruktansvärt härliga vädret. Det var 29 grader i skuggan nästan hela veckan förutom den första dagen, då det var mulet! Men alla lyckades bränna sig den första dagen även fast det inte va någon sol! haha.

Vi var även och kollade på kameler, vi trodde dom levde fritt. Men det gjorde dem minsann inte, men det var häftigt ändå!

 Lite små trött på maten måste jag säga att jag är, så igår var det fruktansvärt gott att äta något riktigt svenskt och även kolla på tv, vi glodde jack reacher och åt SVENSKA ostbågar! Filmen va fruktansvärt bra, men den svenska maten va nog bäst ;) haha!

Orkar inte berätta i detaljt om hela veckan, men det var iaf riktigt bra och otroligt skrattfyllt varenda kväll och dag av hela veckan! Kunde nog inte bett om en bättre vecka :) Det enda jag skulle vilja ha gjort innan vi åkte därifrån var att spela minigolf;) haha!
 
Tack för att du tog med mig på världens bästa resa Fredrik! Älskar dig hjärtat ♥
Det här va sanddynorna som vi hoppade från! Skulle önska vi hade tagit lite mer kort neråt så ni verkligen kunde se hur höga dem var! Det va iaf riktigt häfigt och en underbar frihets känsla!
Maten från La Pampa. thomas och sandra åt kött på het lavasten! Dom steker altså köttet själv på en lavasten. Det va rätt häfitgt. Jag och sandra beställde även varsin Sex on the beach, vi tyckte vi förtjänade det efter en så lång promenad från och till sanddynorna!


Veckan var iaf fantastisk! Det var ett minne för livet och hoppas inte det dröjer tills vi åker igen med samma härliga gäng :) Mer bilder kommer!