Västkusten del 2.

 
 

Västkusten 2013 del 1.

 
 
 
 
Smögen var bäst, västkusten va bäst och sällskapet var extremt bra!
Men jag låter bilderna tala för sig själva hur bra helgen var!!
 

20 augusti 2013.

Helgen var exemplarisk och får en solklar 10! Robin gjorde oss sällskap både fredag och lördag, vilket innebar 48 timmar som bestod enbart av skratt. Halva fredagen spenderades på Töcksfors shopping center och bilen fylldes med inredningssaker, livsviktiga saker, spel, godis, och alkohol! Jag var i princip fattig efter denna dag. Men det var en förträffligt fin förmiddag. På kvällen var det full fart i hela huset med både musik och ett nyköpt sällskaps spel som blev flitigt använt, fick även besök av två andra roliga människor som stannade en några timmar utöver kvällen och fredagen blev alltså en utmärkt kväll . Lördagen gjorde vi egentligen inte så överdrivet mycket förutom att ligga i soffan, prata och skratta tills magmusklerna visade sig, och efter en eländigt dålig skräckfilm som gästade mig och Robin en sen lördagkväll, så åkte han hem och jag bytte ut Robin mot min kära man och en avsevärt bättre film-  Wallander, vilket resulterade i att jag bara såg de första 20 minuterna och sedan somnade. (dock kollade jag på filmen dagen efter för att upptäcka att den var helt genial) Söndagen åkte jag och Fredrik till Karlstad för att inhandla gardiner, eftersom det var på tiden att gardinerna tog sin plats i huset efter ett år utan gardiner i dessa stora och ganska så läskiga fönster.  På kvällen blev det ännu en Wallander film. Och det var min exemplarisk helg i en kortdragen version.

Till helgen packar vi väskorna och bilar ner till Smögen, det ska bli extremt härligt att vara en hel helg i Smögen, med två av de galnaste (men även dem bästa) personerna jag känner. Min trogna vän ska också hålla mig i handen genom hela helgen nämligen min kamera. Har även hört att vädret ska vara utmärkt, så då hoppas vi på att väder gudarna på yr.no har rätt!

Avslutar med en favorit bild på mig och kärleken, eftersom jag saknar honom extremt mycket just nu.

10 augusti 2013.

Nikon D7000 med Nikon 35 mm. f/1,4 - iso : 100

Letar efter ett nytt objektiv, eftersom två av mina favoriter valde att lämna mig och såklart på samma gång... (18-105 mm & 70 - 300 mm) Det finns ju så många objektiv att välja mellan men jag vill ha ett vidvinkel och ett macro. Frågan är bara vilken, har hittat ett ganska billigt vidvinkel tamron 17-35 mm, vill ju helst ha Nikon 16-35 mm men det är lite utanför min prisklass. haha Men Tamron och Nikon objektiven är ganska lika varandra, även fast Nikon 16-35 är en smula bättre med tanke på prisklassen den ligger i också. Får tänka lite på det.

Ska ju utomlands om en stund också och kusten nästa helg. Ska åka så snart som jag har förnyat mitt pass, det är bara så jäkla krångligt att förnya det eftersom jag måste till Norge (är norsk medborgare)! Funderar på att åka till Marbella, eftersom mormor har lägenhet där så kostar resan ingenting förutom flygbiljetten! Jag bara älskar Marbella, det måste va det finaste stället i Spanien att åka till, annars har jag tänkt på Grekland, antingen Rhodos eller Skiathos, men får fundera på det också ett tag till!

Kiara.

Världens finaste hund!

Over sea

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Medelmåtta, fantasilös och förhoppningsvis ett rikt och spännande år!

 

Insåg nyss att jag har nått botten. haha! jag känner mig som en i mängden med mina bilder. Pratade nyss med en kär vän i telefon, och kunde inte få mig själv att sluta klaga på vilken medelmåtta det blivit på mina bilder. undrar vad det är som orsakar det, förr hade jag verkligen fantasi och kunde spontant komma på idén att vi kör en tema fotografering av något slag eller att vi åkte någonstans för att fotografera något speciellt och oftast blev bilderna riktigt bra!. Kanske har förlorat min fantasi ? eller som Melina sa, kanske jag bara blivit riktigt kräsen ?eller kanske jag blivit en tråkig människa helt enkelt. Jag skulle kunna kväva mig själv med alla dessa frågor. och varför jag tänker på det just nu är för att jag kollade genom mina bilder och insåg att bilderna har blivit sämre än vad dem var när jag började fotografera. Det mina vänner är riktigt sorligt! haha.

Men nu over till något helt annat, jag har fått fruktansvärt många frågor om vad som kommer hända tills hösten och vad jag hoppas kommer hända till hösten. Jag har alltså sökt till en skola i sunne, en högskola! Och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer in, det är en grafisk formgivare utbildning, om jag kommer in blir jag då efter två år på Sunnes brobygrafiska högskola, Grafisk formgivare i alla dess former så som fotograf, 3D designer och mycket mer! Jag har även sökt plats på färjestad FBK som praktiserande fotograf åt deras hockey lag! Så vi får se om jag får chansen att göra det också, vilket jag verkligen hoppas! Så jag hoppas av hela mitt hjärta att min höst/vinter kommer bli storslagen. Kanske jag även avskaffar problemet med min fantasilösa hjärna! haha.
Lägger även med tre bilder (som jag faktiskt är rätt nöjd med.. men dom kunde varit bättre, haha) och den fruktansvärt fina rubriken som också kom ifrån min väldigt fantasilösa hjärna. haha! godnatt.

El todo es musica

 Älskar refrängen !