I'll highfive the country side.

 

#flowers

Nikon D7000, Nikkor 35mm - f/ 8,1.
 

Un pato en Suecia.

Fin rubrik. haha!
 

Älskade sommar.

Fick en as cool kortlek av Robin! Det är en ny drink på varje kort, och recept på dem! haha. Passar perfekt till mig !
finaste Moster och Börre! <3


Några bilder från förra veckan :)

#sommarenärkort


Som vanligt har jag ingen aning varför, men färgerna på bilderna blir sämre när jag laddar upp dem här, men det får ni stå ut med tills jag får fixat det!
Hade i alla fall en helt underbar dag och kväll igår med den bästa jag vet. Nu ska jag dra mig mot hasseldalen och möta upp Sandra, om jag hittar dit vill säga. haha!
 

#hashtag #riktigtbrasommar

Avslutar med en favorit bild på mig o min fina. Vet inte varför jag älskar just den bilden så mycket, men jag tycker den är mysig !

Jag har verkligen inte uppdaterat på jätte länge.. och det kommer antagligen fortsätta så tills hösten kommer! Har så fruktansvärt mycket att göra under sommaren, och så är det alltid! Hänger alltid med någon fin vän, badar, spelar skip-bo, grillar, roadtrips eller något annat roligt, har aldrig tid att sitta inne. Många bilder är det ingen tvekan om att jag tagit! Dem ovan är inte ens en bråkdel av alla bilder jag tagit denna sommaren. det är bara några bilder ifrån nåra fina dagar och kvällar som jag spenderat med dem finaste människorna jag känner. Jag måste bara berätta att jag har en outhärdlig träningsvärk också efter att ha slängt mig ifrån en lian och ner i vattnet några gånger igår! Eftersom jag är så kort så fick jag verkligen sträcka på mig när jag stod på berget för att nå lianen, det va faktiskt jobbigare än vad det låter som. haha! Och det va lite samma känsla som att åka Atmosfear på Liseberg igen, i alla fall första gången, det var faktiskt riktigt läskigt! Men det gick bra andra gången, då var det ganska roligt att slänga sig ifrån berget! Innan jag och Melina åkte och badade igår så köpte vi två gigantiska donut badringar! Kände mig lite som en treåring när vi låg där i vattnet och plaskade med våra stora badringar, som dessutom ser ut som donuts! haha. Och för informationens skull tog det en evighet att blåsa upp dem! Om ungefär en och en halv timme ska jag möta upp Melina och Julia vid sjön för ett kvällsbad, men först ska ja bege mig ner till ica för att köpa lite kvällsgodis, haha #nyttigtjej2013! Efter badet drar jag med min "fina" pärla till bil mot värmskog där jag ska tillbringa helgen hos min finis :)

och som vanligt måste jag få in att jag älskar vädret och att jag är super lycklig när det är fint ute ;) haha. undrar egentligen hur många gånger jag skrivit det här? Kan dock inte säga det om i natt då det åskade så jag höll på att skita på mig flera gånger. Då tyckte jag helt ärligt riktigt synd om mig själv! Tills jag somnade av skräck, hahah! Förstår inte, det va som om jag svimmade och somnade på samma gång, men det va nog lika bra!

Nej nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer, men det va i alla fall en liten kortfattad historia om lite av min sommar, jo förresten har jag varit sjuk också så jag har hostat mig genom typ varenda dag, jag hostar t.om i skrivande stund och det verkar inte bli så mycket bättre så jag får nog gå till läkaren någon dag, vilket känns fruktansvärt jobbigt med tanke på hur mycket jag hatar läkare och sjukhus. Men jag upp.d här någon dag när det regnar och jag inte har något att göra, det va till och med länge sen jag använde datorn och det mina damar och herrar är inte ofta jag lägger ifrån mig den! Men nu måååste jag verkligen gå. Till dom som läser, så hoppas jag ni har en underbar och lika fantastisk sommar som jag har !:)