Midsommardagen.

 
 Midsommardagen var underbar, hade så himla roligt från det att jag vaknade tills jag gick och la mig! Åkte till en park som ligger en bit härifrån som heter Hillringsberg, hade så jäkla roligt med bästa Robin och Fredrik! Det va en riktig höjdar kväll, har bara Iphone bilder, så ni få se lite av dagen/em genom iphonen, på kvällen var jag inte riktigt i rätt tillstånd för att ta bilder! haha.

 

3 år med min finaste.

 

3 år med min finis. Jag älskar dig för allt du är ♥
 
Du är mitt allt, min andra halva och inte minst min bästavän. Det vi delar och det stödet du ger mig är jag oerhört tacksam för, den kärleken du visar för mig och vårat liv ihop är allt jag någonsin önskat, jag skulle inte byta ut det mot något annat i hela världen. Du är mer än jag någonsin vågat drömma om, min finis. Jag är så oerhört glad över att få vara din. Det finns inga ord som är tillräckliga. Jag älskar dig Fredrik. Du är kärlek för mig och allt vad det innebär.
I have loved you for a thousand years and I will love you for a thousand more.
Alltid vi.
 

Min dröm. min allra högsta dröm!

Jag har fått svar på mitt mail, och det är en obeskrivlig lycka att han ens tog sig tiden att svara när han är på semester! Jag kan fortfarande inte säga vad det handlar om men det jag kan säga är att han jag skickade till är just nu på semester och att han ska återkomma, vilket betyder att han kanske är intresserad!! Låter som en superbra idé tycker jag, eftersom det här handlar om vintern så har jag god tid på mig att tjata en stund till, han hinner nog inte återkomma innan jag skickar ett till mail! haha. Jag satsar allt på min dröm just nu, ALLT! Det bara måste gå vägen, det bara MÅSTE hända. Det här är allt jag vill, det här är det första jag velat på flera år som jag verkligen känner motivation inför, jag behöver det här och jag är villig att göra i princip allt för att det ska hända. Jag kan nog inte säga eller förklara det på ett sånt sätt att ni förstår eftersom jag inte kan berätta något om det än, men det här är verkligen något jag önskar av hela mitt hjärta. Om jag får den här chansen så ska jag ge allt, jag ska lägga ner hela mitt hjärta och själ i det här! Det här är min allra högsta dröm. Snälla gud ge mig den här chansen, ge mig den här chansen att lyckas, det är allt jag behöver. Bara den här chansen!  I won't give up.
 
 

Jag älskar sommaren.

Det är den bästa tiden på året. Jag älskar solen, sena kvällar med ett härligt gäng, bada i sjön/poolen, sola, festivaler, roadtrips och allt annat som hör till! Mitt humör går oftast efter vilket väder det är ute, så solen gör mig riktigt glad, jag blir mycket med driven att göra saker! Brukar va näst intill deprimerad på hösten och riktigt lat, orkar ingenting. haha! Så tack goda gud för sommaren, borde egentligen bo i spanien hela året om!
 

Göteborg och fjällbacka !


Haft en kanonbra helg i Göteborg med världens bästa människor! Vi tog även turen inom Fjällbacka påvägen hem! Har inte tagit så många bilder med kameran, men har en massor med bilder på telefonen så lägger ut det lite senare! Liseberg var också kanon kul förutom den fruktansvärda Atmosfear! Trodde jag skulle dö, det spruta tårar för både mig och Sandra när vi kom ut därifrån! Herregud va illa den va... aldrig mer säger jag bara, aldrig någonsin igen ! haha. Annars hade vi fruktansvärt kul på Liseberg.  Vi fick även uppleva att sova i tält i 4 grader.. trodde jag skulle frysa ihjäl på natten. Lesson learned :)  Campingen var något för sig själv iallafall, det var ganska litet där och stugorna var inte speciellt fräscha, så egentligen kändes det bättre att sova i tältet faktiskt. haha. Förutom just det, så var det ganska mysigt! Låg precis vid en sjö och det var hur härligt som helst att sitta ute tills det blev för kallt! svensk sommar som sagt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min chans


Har precis skickat iväg ett riktigt nervöst mail. Ibland undrar jag vart jag får all mod ifrån egentligen, största mesen på denna jord. haha. Kan dock inte berätta vad det handlar om än, men om får jag svar ( hoppas svaret är riktigt bra) så får ni veta inom snar framtid vad som händer till hösten! WIHO. Helt ärligt, jag är så nervös så jag kommer antagligen inte sova något i natt då jag förhoppningsvis får svar imorgon! Det kommer förändra hela mitt liv om jag får som jag vill! Hoppas det här är min chans, annars får jag väll helt enkelt fortsätta tjata tills dom svarar ;)

Och om det blir så som jag vill att det ska bli så kommer den här sommaren vara den bästa i mitt liv  och även hösten/vintern. Jag har sagt det förr och säger det igen, men tvåtusentretton är fan mitt år!