Hejdågoodbyeadioshade

Jag lämnar bloggen en stund, kommer tillbaka när jag har något  intressant och roligt att berätta om:) just nu finns det bara deppiga fakta, till och med buddah skulle bli uttråkad av att lyssna på det! När jag kommer tillbaka så kan jag lova er att det kommer massor av bilder, ska ta med mig kameran överallt! t.o.m när jag ska handla. Så hoppas ni alla får en underbar påsk och hoppas att vårvädret kommer snart så att alla kan få njuta lite av den bortglömda solen :D hejdågoodbyeadiosamigoshadepåbadetdingamlesjokolade :* 


The Client List Season 2.

Jag tackar buddah för lyckan! Som jag har väntat på att säsong två av The Client List ska börja och nu efter många månader med väntan så är både första och andra avsnittet på universums bästa serie äntligen här.

Tacka buddah för streaming sidor! ♥Förresten hade en riktigt riktigt bra lördag tills kvällen slutade, och den slutade väll inte riktigt precis som den skulle! Men hade iaf en minnesvärd och fantastisk bra kväll med Annie,christian och fredrik! :) Tack för i lördags mina fina!

Little things.


Jakob.


Ännu en gång har jag fotograferat världens finaste prins!

Finis.


Ännu en bild på finisen Jakob! ♥

Det spökar.

Det spökar, jag är 100% säker på att det spökar.

Det var en gång som jag verkligen blev livrädd, tror jag nästan kissade på mig lite! Jag är ju super mörk rädd så det blir ju inte direkt bättre av att det spökar här i huset. Ja iallfall, jag dammsugade längst bort i vardagsrummet (vårat vardagsrum är avlångt, så soffan och tvn är i ett hörn och sen är den öppna spisen i det andra) Iallafall, jag dammsugade vid den öppna spisen och dosorna låg på bordet och det var inte en människa hemma. Plötsligt gick tvn på, hur i hela är det möjligt? och inte nog det med utan ljudet gick på också, och det finns två dosor, en till tvn och en till ljudet! HUR I HELA är det möjligt att både ljudet och tvn gick på samtidigt? Jag skvatt så jag nästan hoppade i taket, stängde av dammsugaren och sprang så snabbt jag bara kunde ut ur huset, sjösvett och kissnödig! herre... Inte för att det slutade där, samma dag hände det även en grej till. Jag lagade mat, fredrik skulle komma hem vid 9 på kvällen så jag var stortsett ensam hela dagen... eller ja helt ensam var jag tydligen inte! Jag lagade mat, när jag hör att dörren till den lilla hallen öppnas och stängs, så jag tog ju såklart förgivet att fredrik hade slutat tidigare och kom hem vid halv 8 istället för 9! Men icke sa nicke, jag sa "hej" och fick inge svar tillbaka, tänkte inte så mycket på det tills jag hör att det kommer ljud från rummet bortanför hallen och att fredrik inte kom upp och sa hej. Så jag gick och kollade den lilla hallen, inga skor och ingen jacka. jag kände att hjärtat började gå snabbare och dunkade en aning hårdare! Så jag tog mig mod att gå ner till det absolut läskigaste rummet i hela huset, jag avskyr det rummet! Det går inte att vara ensam där, så på toppen av allt tog jag med mig en gaffel(?) tror inte riktigt jag tänkte klart där... haha! Tänkte antagligen att om det var en mördare kunde jag spetta ur ögonen på honom, haha! Så jag öppnade dörren med gaffeln i högsta hugg och det var absolut ingen där, helt tomt och helt svart! Tände lampan och hoppades på att det var Fredrik, men det var ingenting där,tomt, nada, niksnoll! Gick tillbaka i köket och återigen hör jag fotsteg eller något liknande till fotsteg och ett lite högre dunk. Denna gången var jag dock inte så modig, tog tag i bilnyckeln, stängde av spisen och sprang så snabbt som fötterna kunde bära mig ut ur huset och rakt in i bilen och fullgas därifrån! När jag kom tillbaka var fredrik hemma så jag var inte lika rädd, tänkte nog inte så mycket mer på det, men måste erkänna att jag tycker det är lite smått läskigt att vara ensam här nu!

Det var även en gång vi skulle sova, fredrik somnade bara han la huvudet på kudden men jag var vaken några timmar! Kollade facebook och lite sånt, så plötsligt hör jag ett sånt "klick" som blir när man trycker på och av en lampa. Ljudet kom ifrån badrummet och jag kunde inte undvika att tänka att det spökade här igen! Och fredrik var den som släckte alla lampor i huset innan han gick och la sig, och jag vet att han släckte badrums lampan, så försöker jag va modig igen så jag går ut ur sovrummet och ser att badrums lampan är tänd och att dörren är öppen. Jag tror faktiskt mitt hjärta stannade i ett par sekunder, för så rädd som jag va då har jag nog aldrig varit. med tårar i ögongen väcker jag fredrik i panik och vet ni vad han säger? " Det är nog bara nån vind eller nått" VIND?! vadå jävla vind? ska en vind lyckas tända en lampa? haha... nej nu altså! Så jag återvänder till sovrummet och då hör jag det absolut värsta dunket, så jag sprang ut igen och då var vardagsrumms dörren STÄNGD. Jag tror jag svimmade ett par sekunder och tårar i ögonen såklart! Jag va så rädd. så jävla rädd!

En annan gång så hade vi druckit lite, jag,robin och fredrik! Och alla hade gått och lagt sig och som vanligt så hade jag inte somnat än, jag hade stängt sovrums dörren för att jag ville inte se eller höra ifall det var nånting. Men helt plötsligt så var det någon som knackade på dörren till sovrummet och det låt verkligen högt, nästan som om någon var arg! Livrädd och med en puls på 630 slängde jag upp dörren, ingen där! Robin sov i gästrummet så det fanns inte en chans att han hade hunnit knacka på dörren och sprungit därifrån!

Sen händer det mest småsaker, ibland kan jag sitta i soffan och se nått i ögonvrån men vet inte riktigt vad det är, det är något svart eller nått som typ springer eller "flyger" förbi! Det är iallafall lite läskigt, tänker nog inte så mycket på det just i det att det händer, det är mer nu efteråt att jag har tänkt på det. Även ett ljus har blåst ut framför mig, och det va då ingen vind!   

Så allt som allt är jag riktigt rädd för att vara ensam här och jag tror till 100% att det spökar, och eftersom jag är så troende när det gäller andar osv så kanske jag är mer motaglig än t.ex fredrik som verkligen inte tror på sånt! Rädd är jag och jag tror inte det är sista gången det kommer hända något!  
  
(kan va många stavfel i texten, skrev den ganska snabbt! )
 

Dragracing i filipstad.


Lördagen spenderade jag i filipstad på dragracing ute på isen med svärfar, Fredrik, Thomas och lilla Loke! Det va verkligen skit kul att se, kändes lite som om man var med i fast and the furious fast på dagen, utan neonljusen och Vin Diesel! haha. Fast jag tror jag var mer intresserad av att ta kort på Loke och allt annat som var runt omkring! Har inte bra nog objektiv för att ta kort på så snabba bilar som är så långt ifrån! När vi kollade på dragracingen så funderade jag faktiskt på att gå fram till fotografen och fråga om jag fick stå där han stog för att fotografera. Men jag vågade inte, haha!

Vi träffade även på en fin schäfer som Loke var helt fascinerad av, det dröjde ett tag innan vi fick gå därifrån! haha. Sötisen! På kvällen spelade vi yatzi och drack lite gott! En minnesvärd lördag vill jag kalla det :)

Kvällspromenad.

 

Tog en liten kvällspromenad i det fina vädret igår, helt underbart! Efter vi kom hem slog fredrik på stort och gjorde riktigt god mat, lekte även pensionärer och spelade bingo och kolla vi på film. Mys söndag! :)

Helgen har varit riktigt bra, gör ett inlägg lite senare om det :) Lovade även göra ett inlägg om att det spökar här, och eftersom det är typ min enda lediga dag så får jag ta chansen och skriva om det idag, för det kan bli ett ganska långt inlägg! :)