Svartvita julbilder.

 Fotade några söta julbilder på lilla söta Joline nu på morgonen! Är så glad över att ha denna underbara och söta unge i mitt liv ♥
 
 

Finaste Hejly och Antonia !

Några bilder från gårdagens fotografering. Kärlek långt in i själen! ♥

Lilla Thea och Amos.

Jag smälter när jag redigerar dessa bilder, sötaste fotograferingen och sötaste paret!

Jag har redigerat denna bild rätt så mycket, tagit bort en person och ett hus, just för att hunden var så uppspelt och ville inte riktigt ligga still, så Louise fick hålla i den, vilket inte gjorde sig så bra på bild! Och huset bakom blev bara störande!  haha. Men jag tycker faktiskt bilden blev rätt så bra ändå :)

Nästa vecka är jag bokad inför två stycken fotograferingar, och självklart med bebisar! Ska bli spännande, älskar att träffa nya personer! Så det här jobbet tycker jag passar mig ganska så bra om jag ska va ärlig! Tror att jag inte är så långt ifrån att starta ett eget företag! Jag börjar få en kundkrets (även fast den är rätt liten just nu) men ryktet sprider sig ju och fler o fler frågar om jag vill fota dem! Så ett eget företag kanske inte skulle va så dumt, men jag får tänka lite på det :)
 

What does the fox say?

Måste dela med mig av ett foto jag tog på en ensam liten räv igår. Jag måste ärligt säga att det är nog det bästa fotot jag någonsin tagit! haha, samtidigt som jag satt och redigerade, så spelades The fox med Ylvis(såklart,haha) Kunde inte göra annat än att skratta. Vilket moment, haha... vilken tönt jag är :) Jag fullkomligt älskar denna bild. Det är nog första gången jag känner mig stolt över en bild jag tagit !

Trysil.

 
Vi tog en spontan tur till Trysil under helgen! Vi gjorde i princip allt man kan göra i Trysil på den här tiden av året, fjällvandring, skogsturer, fiskade och massa annat skoj!  Det var verkligen en riktig toppen helg och ångrar inte en sekund att vi åkte dit ! Annars brukar jag vara rätt negativ till att åka dit ;) haha! Bilden längst upp är ett av våra hus i Trysil och där vi bodde under helgen ( vi har en stuga på fjället och ett hus till, som ligger bredvid det röda) Kan inte säga annat än att det var en riktigt bra helg och det bjöds på många skratt! Vi fiskade dock förgäves, vi fick inte en enda en av dom jävlarna! (kanske en aning glad för det för annars hade jag väll varit tvungen att ta i dom slemmiga fiskerna, haha)
Resten av bilderna är från fjällvandringen! Vi gick riktigt långt(märkte att jag absolut inte har kondition för sånt, haha) Fjället i Trysil ligger över trädgränsen också (betyder alltså att det inte växer några träd så högt upp för att syret inte räcker till för träden) så Fredrik kunde inte sluta babbla om att det var som att gå på månen eftersom det inte fanns ett enda träd högst upp. haha!

Neej jag har inte så mycket mer att skriva, förutom att det var ännu en riktigt riktigt bra helg med dom bästa jag vet! :)