Lilla Olivia.

Fotograferat ännu en liten sötnos idag! Lilla fina Olivia, det var en ära att ta del av denna lilltjejens söta leende idag! :)

Hösten är fin.

fyra bilder från den senaste veckan. Jag älskar hösten!
 

Alltid fina foton på hösten.

Var ute igår i nästan två timmar och fotograferade, samtidigt som hundarna sprang runt och gjorde sig av med lite energi råkade Cherie och Kiara bli offer för kameran ett par (hundra) gånger! Bilderna blir så himla fina på hösten, av alla foton jag någonsin tagit så är de allra bästa och finaste ifrån hösten! Allt blir helt enkelt bara finare. Vädret är så himla underbart också, och när det regnar så behöver man inte ha dåligt samvete över att man sitter inne! haha.

Mitt hjärta!

Världens mest trogna och finaste hund. (hade en banan i handen som hon inte kunde släppa blicken från, och glömde spotta ut lövet, haha) 

Imorse tappade jag bort mina bilnycklar, letade som en galning! Vände upp och ner på halva huset. Skyllde på Kiara såklart, med tanke på att hon kan få för sig så mycket. Inte för att hon brukar ta saker, men man vet aldrig med tanke på att det är en mjuk liten grej på mina bilnycklar så kanske hon fick för sig att leka med den! Men jag fick max dåligt samvete när jag insåg att dem låg i väskan. haha! (dock visste inte hon att jag skyllde på henne) 

Mille och Viggo.

 
Fotograferade två sötisar igår, Viggo och Mille! Så himla söta barn.

Börjar verkligen lägga märka till att mitt trofasta objektiv lägger av. Så nu måste jag verkligen snart köpa ett nytt!
 
 
 

8 september 2013!

 

Världens finaste Joline.