Bubblor.


Försökte fota lite bubblor förut, blev inte alls som jag hade tänkt mig! Men jag är rätt nöjd ändå, i alla fall för att va första försöket! Hade blivit bra mycket bättre med ett macro objektiv. Har tänkt länge på att köpa ett, så får nog se till att göra det snart :))

Snow.

Några bilder på Snow, svärmors söta hund!

Grillat när det är som bäst !

Vid 2 åkte vi till Annie och Christian för att grilla och umgås! Tog inte så många bilder, men dagen kunde inte varit bättre! Efter vi grillat satt vi och pratade en hel del. Sen spela vi Yatzi  i princip hela kvällen vilket bjöd på extremt många skratt! Älskar såna dagar då man bara umgås och skrattar hela dagen med härliga vänner, och särskilt när det är så fint väder också! :) Fotade även lite bilder på svärmors söta hund innan vi åkte, ska försöka lägga upp några någon dag! Hoppas ni haft en lika bra påsk som jag, helgen har varit helt underbar!! Nu längtar jag så fruktansvärt mycket till sommarn!


Sommar!

Bildbomb från sommarn, snart är den här!
 
 

Ullared.


Förra veckan åkte vi till Ullared, Fredrik va så gullig och följde med för min skull även fast han hatar Ullared, haha. Fick med så himla mycket bra och fint hem, detta är dock bara det vi köpte till lillen.  
Däremot glömde jag massor så det får nog bli en till tur dit innan lillen kommer, haha! :) Jag är i alla fall så himla nöjd med allt vi köpte och att det blev så billigt!