2014/08/25

Dagarna rullar på snabbare än vad jag hinner med själv! Lilla V är mer och mer vaken, tycker också han hänger med mycket mer nu! Han är super stark i nacken och ryggen, måste säga att jag tycker han är fruktansvärt stadig för att bara va 6 veckor gammal. Nu har han ju varit väldigt stark från början också men mycket starkare och stadigare nu!
Det blir bara roligare för varje dag som går, han är ju så mycket mer med nu och så himla glad, men tro mig han kan va arg också! haha.
 Vi är så glada för att det va just Victor som blev våran fina son! Måste också säga att jag är fruktansvärt tacksam och glad för att han sover hela nätterna ;) haha!
 
Vi har haft folk här 24/7 sen han föddes ungefär! Men jag tycker bara det är härligt när det är många här och när det springer folk ut och in hela dagarna :) Dagarna går så mycket snabbare om man har någon att umgås med! Det har också varit full rulle hela helgerna sen lilla V kom till världen!

Till helgen åker vi till kusten jag, Fredrik, Robin, Elin, Jennie och såklart lilla Victor! Det ska bli så fantastiskt kul, vi ska bo på daftö i Strömstad, och på hemvägen ska vi shoppa på Nordby! Åh vad jag längtar :))
Efter kusten åker Fredrik iväg till polen och Piteå för att jobba !:( Men jag får se på det positivt, för jag och Victor tar vårat pick o pack och flyttar till mor och far i nästan två veckor, förutom helgen! Fast jag kommer ju sakna min man såklart! Men det ska bli så otroligt härligt att spendera två underbara veckor i finaste Ränkesed hos bästa mor och far!
Bilderna nedan är för ungefär 3 veckor tillbaka och fram tills idag! :)
<3
 

Den kärleken.