My birthday.


Min födelsedag var helt fantastisk! Ett år äldre och detta året hade jag min fantastiska son vid min sida, och den känslan är obeskrivlig, för ett år sedan var jag gravid i v.12 och nu står jag är med mitt lilla hjärta på 5 månader i armarna! Mamma hade också gjort världens finaste tårta med en bild på Victor, ville nästan börja gråta för hur fin den var! Har varit så lycklig idag så det finns inte ord för det ens! Kan inte förstå hur fina människor jag har i mitt liv, och tack till alla fina som sagt, skickat och ringt för att säga grattis !:)

Fick även så himla mycket fint!
 
 
 
 

Julkort!

Satt och gjorde julkort igår! Ganska nöjd, men skulle haft nått i det vänstra hörnet, men det får va. Kanske får skriva en liten personlig text till dom jag skickar till och ha där!

Årets Julkalender!

 
Jag älskar julen, och då blir jag väll kanske en aning över traditionell och ivrig. Så min son fick sin första paket kalender iår :) Jag tycker det är så himla mysigt det här med att öppna ett paket varje dag, eftersom jag hade det så vill jag att Victor också ska ha det!
Han förstår sig nog inte så mycket på det men, haha. Däremot älskar han leksaker och gosedjur så det är faktiskt riktigt roligt att köpa sånt till honom också när man ser att han faktiskt gillar det!
Det som ligger i kalendern är mest saker han behöver, som bestick, smoothies, bitleksak, sängkläder, kläder, sen även några leksaker, gosedjur och annat smått o gott! :)

2014-12-02

Nu var det evigheter sen jag var här inne sist! Det har hänt en hel del med våran lilla gosse och snart är han hela fem månader, FEM! hur gick det till?! Tiden går alldeles för fort alltså! Jag är så mäktigt stolt och lycklig över att jag får vara med och ta del utav hans liv och se hur han blir en person, en liten egen personlighet! Han utvecklas varje dag, och det är så roligt att se! 
Känslan över att vara mamma åt den här lilla grabben är helt fantastisk! Vi är så lyckligt lottade, våran egna lilla ögonsten!
Dessa bilder tog jag 30 oktober, halloween bilderna! Ska försöka varje år att ta tema fotografering vid varje årstid!
 

Ska försöka göra lite fler inlägg, så kommer fler!