ojoj.

jag har suttit och krånglat som bara den nu med designet på bloggen! det vill alltså säga html koder utan dess like, jag är absolut inte kunnig när det gäller det här, därför är bloggen lite dysfunktionell! Så när ni trycker på kommentera eller kategorier så har det failat totalt (detta hände för många år sen som jag nu försöker rätta till, men verkar omöjligt) Jag ska skapa någon extra blogg någon dag för att rätta upp felet, och göra en helt ny design! haha... herregud! försökte mig även på en ny header idag... men den blev helt otroligt fel, det värsta med det är att jag faktiskt satt i två och en halvtimme och gjorde den, sen hängde datorn upp sig och allt blev förlorat. Haha kan ju meddela att jag var väldigt nära på att hänga datorn efter bilen och köra iväg! nu ger jag upp! Godnatt gott folk.
Bild från Aker Brygge när vi besökte mormor. Fina fina Oslo.
 

Espana.

Om tre veckor åker vi till Espana igen, ska bli så himla skönt att åka dit jag trivs som bäst, älskade spanien! Om det var mitt val hade jag antagligen bott i spanien, haha!
Jag skulle valt att bo i Marbella eller Peru. Ungefär hela min släkt på min mors sida kommer från Peru, skulle va så himla roligt att få se vart mormor växte upp, äntligen få uppleva allt det hon berättat om sedan jag var liten, alla dom fina historierna. Hoppas det inte dröjer så allt för länge tills jag får den chansen att besöka vårat "hemland".
Marbella skulle jag vilja bo i för att jag är i princip uppväxt där, i mormors underbart fina lägenhet precis vid havet. Åh älskade Marbella. 
Men den här gången ska flygplanet ta oss till Teneriffa, playa de las americas och det är absolut inte mig emot, ska bli så otroligt skönt. ♥

2013.

Jag har precis suttit här och skrivit världens längsta inlägg om 2013, om vilket ruttet år det har varit. Men jag vill hellre lägga ut bilder från det bra som har hänt. Och glömma allt det dåliga.
Vi åkte till spanien i april och jag hade en otroligt fin vecka.
I våras var vi i Göteborg och sov i tält, i ynka 4 grader! Vilket resulterade i att jag var sjuk i två veckor men det var SÅ jävla värt det för gud vilken underbar resa!

I maj var vi på bröllop till våra fina vänner Annie och Christian.
 
 
Sommaren var så otroligt bra. många fina dagar med många fina människor! Många sena sommarkvällar med god dricka, bra sällskap och grillat! I slutet på sommaren åkte även jag,robin och fredrik till kusten. Många turer med robins båt blev det också. Jag hade en otroligt fin sommar!
Hösten blev den bästa tiden på året, jag tog den bästa bilden jag någonsin tagit! ↑ och jag fick ett samtal från NWT vilket chockade mig rätt så mycket, och fick höra så himla många fina ord! Så jag tackar så otroligt mycket för era fina ord, för det sätta mitt självförtroende mot molnen och jag vågade chansa mer! Vilket resulterade i en hel del fotojobb, och mest på barn! Vilket jag älskade!
Vi åkte även till Trysil och hade en helt otroligt bra och rolig helg. Jag brukar avsky och hata Trysil, men det gick bra för en helg och vi höll oss bara i huset och på fjället så jag slapp träffa alla idioter som bor där! ( försök bo där i 13 år så hade ni förstått vilka inkompetenta idioter mestadels av befolkningen i Trysil är) Men jag måste säga att jag har några riktigt fina vänner där också, men dom flesta är idioter! haha. Det blev även många promenader med mina fina hundar I oktober fick jag även reda på världens finaste nyhet ♥
 
Så helt ärligt hade jag ett rätt bra år men även ett rätt dåligt ett! Resterande månader hände det inte så mycket, så finns inte så mycket att skriva om det!  Men jag är helt övertygad om att 2014 kommer blir det absolut bästa och finaste året någonsin!

 

Egypt.

Bild på öken som jag fotade från flygplanet på väg till Egypten. Ett land jag förövrigt aldrig skulle få för mig att åka tillbaka till om jag inte får saftigt betalt för det eller om jag får se pyramiderna. Det måste va det sämsta landet jag någonsin sätt min fot i, men jag tackar buddah för alla vackra bilder jag fick!

2014.

Jag har en känsla av att 2014 kommer bli det finaste och bästa året någonsin, för det började helt fantastiskt! Har dock inte tagit så många bilder med kameran, men mobilen är fullspäckad så ni får se nyår genom min mobil någon annan dag! 

Godt nytt år alla :)