Det vi fått del 1.

Tusen tack till alla fina människor som kommit för att besöka lilla Victor och oss, och tusen tack för allt vi fått! Vi är evigt tacksamma :)
Jag får dela upp allt i två inlägg, för det är en hel del! haha , hela huset svämmar över med både leksaker, kläder och gosedjur!
Minnesboken, blommorna, kläderna, leksaken och mammas egensydda amningskudde/myskudde ( vi har även fått ett babynest som hon sytt, mer kläder och påslakan men det får följa med i nästa inlägg) har vi fått från min mamma och pappa, och en brun nalle som syns på en bild längre ner! Bodyn upp till höger har vi fått av min bror. Vi har även fått en babygunga av min kära bror.

Bodyn,mössan och byxorna fick vi från Lisa och Anders!
 
Kläderna, converse skorna och dessa saker (förutom elefanten som vi fått av min mamma) har vi fått av världens bästa moster Tone! <3
Filten,leksaken och sovpåsen kommer hela vägen från Scottland från bästa Anne!
Kläderna har vi fått av fredriks Faster, hennes man och hans kusin :)

Det här kommer från världens bästa morbror och moster, Anni & Scott <3
Kläder från bästavän Anna <3
En hel del gosedjur som vi fått från olika släktingar, och fler gosedjur finns det som inte fick plats på bilden(eller i sängen, haha)! Den bruna björnen är den vi fått från mamma och pappa.
Detta har vi fått av fredriks syster :)


Världens finaste son.

Den 11/07 kom världens finaste prins till världen med stormfart, våran älskade Victor!
Jag trodde inte det skulle va så fantastiskt att va mamma, jag trodde det skulle bli riktigt jobbigt. Särskilt den första tiden, men våran lilla son är så snäll och sover hela nätterna fram till 6 och sedan somnar han om fram tills 9-10 och ibland måste vi även väcka han. Jag kunde inte varit mer tacksam, sömn är nått jag verkligen uppskattar!
Dom enda gångerna han blir ledsen är när han vill ha mat eller har ont i magen men annars är han verkligen så snäll!
 
På något sätt känns det fortfarande så himla overkligt att vi är föräldrar, men på ett annat sätt känns det som om han alltid har varit här hos oss! Jag älskar att vara mamma, det är helt jävla underbart! Jag har helt ärligt aldrig känt mig lyckligare än vad jag gör nu, jag har världens finaste son och världens bästa man i mitt liv! Jag skulle göra precis allt för dom två och jag är så oerhört tacksam för att jag får vara en del av deras liv.

Jag är så glad  för att vi  äntligen har våran fina lilla son här hos oss. Det är det bästa som hänt oss någonsin och det absolut bästa valet vi någonsin gjort!