Antonia & Hejly || Cassandra & Minda!

Idag har jag fotat fyra underbara människor!
Underbara personligheter och så himla fina!

<3

Förra lördagen fyllde min fantastiska och fina mamma hela 50 år! Så vi åkte till Ränkesed för att fira henne med massa god mat, paket och en hel del skratt under hela kvällen! En helt fantastisk dag och kväll, åh jag älskar när det är såna fantastiska veckor/helger. Absolut det bästa jag vet :) Vi sov över hos mamma, så jag slapp åka hem mitt i natten! haha, tacksam för det! Så dagen efter bjöds det på riktig god frukost före vi åkte hem för att bosätta oss i soffan resten utav dagen!
Mammas fantastiska mat!
 
 

En fantastisk långhelg.

Har nu varit dödssjuk (enligt mig) i 10 dager, så har inte gjort annat än att legat i sängen, hostat och tyckt synd om mig själv. Kollat på två säsonger av the mentalist också, så nu har jag fastnat totalt för den otroligt bra serien!
I alla fall, förra helgen var fantastisk :) Från torsdagen var allt så himla bra, skulle önska varje vecka va sådär! Torsdag följde jag med mamma till hennes handelsträdgård i Charlottenberg. Vi stängde kl.18 och åkte till centret för att shoppa lite, lillen fick en hel del kläder av mormorn, vilket uppskattas jätte mycket ! :) Fick även med mig ungefär 1,5 kg godis hem! haha, aldrig fel! Dagen grillade vi och satt i paviljongen i princip hela dagen fram tills vi åkte till Sölje för att fiska! Packade in en hel del i bilen och satte kursen mot sölje.  En så fantastiskt underbar dag. Fredrik fick dessutom 5 jävla fisk, och jag och Robin fick noll.. hur är det möjligt?!  Den ena gången fick han först en fisk, och ca 2 sekunder efter han kastat om så får han fisk igen, jag och robin var rätt chockade! Fredrik däremot var lyckligare än någonsin för att han fick mer fisk än oss.. haha!
Resten av helgen kommer i nästa inlägg :)