Vår!

 
Täcken på vår, helt jävla underbart!
Tog chansen och vår städade ute idag, det behövdes! Känns som om det är det enda jag gör nu för tiden, städar! Jag har blivit riktigt pedant sen jag blev gravid, jag klarar inte av att se damm, disk osv, jag dammsuger i princip varje dag och på senaste tiden har jag t.om dammsugat två gånger per dag. Pedant har jag aldrig varit i hela mitt liv, men det går nog över snart, haha!
Hoppas på lika fint väder imorn för då drar jag till mina kära föräldrar och plågar dem i några timmar, ska passa på att gå ut i skogen med hundarna också!

Världens finaste hund.

Hittade denna bilden på min hårddisk förut! Det var en av de första bilderna jag tog med min kamera, satt och fotade Nika i flera timmar den dagen, bara för att jag ville testa kameran! haha. Gillar bilden skarpt även fast jag inte riktigt kunde med manuella inställningar ;) haha.
Gud som jag saknar henne, kan inte förstå att det snart är ett år sen jag förlorade min bästavän.

Teneriffa genom min iphone.

Fruktansvärt fint hotell, tre pooler och två resturanger. En stor lobby med bar och internet! haha ;) Däremot var sängarna riktigt hemska, tror inte jag sov bra en enda natt, ni förstår nog inte glädjen att få sova i sin egen säng efter en vecka på tegelsten!
Bill och bull på äventyr ! haha.

På alla hjärtansdag hade hotellet slagit på stort! Choklad fontän med massor av gott tillbehör ! Och olika tårtor och små tårtor i alla möjliga hjärtformer! Ångrar att jag inte tog mer kort på maten den dagen! Dom serverade även hummer i stora lass, en brittisk tjej sprang mot maten och skrek högt " OH MY FUCKING GOD" haha. alla skrattade även kockarna! Efter hon hade plockat på sig en hel hög med hummer så ropade hon på sin pojkvän "PETER, peter look. I've never been so happy in my entire life" haha... och igen, alla i hela matsalen skrattade!
Flyget var försenat med två och en halvtimme Verkade som om alla flygplan var försenade, hela flygplatsen var överfull med människor, vilket resluterade i att vi fick äta burgerking mat på golvet ! woho.
England från luften! Riktigt bra resa, men jag vill utomlands igen! haha.