Lina 28/5 - 2014.


I onsdags åkte jag till Ottebol för att fotografera Lina! är så himla nöjd med bilderna, tyckte dom blev riktigt bra, hoppas hon tycker likadant, haha! Har många fler bilder, men dom lägger jag upp någon annan dag :)

 
 

Flowers.

Var med min kära mor till hennes trädgårds affär i Charlottenberg förra veckan, passade även på att fota lite blommor åt henne som hon kan använda till reklam och annat!

Jag har världens absolut bästa Mamma!

Igår kväll vid 21 knacka det på dörren. Fredrik gick för att kolla vem det var, och ingen mindre än min fina mamma står där med en barnvagn till oss! Behöver jag säga hur chockade och glada vi blev? Hon hade åkt fram och tillbaka till Oslo(det tar två timmar en väg) för att hämta och köpa den bara för våran skull, efter hon jobbat en hel dag. Dessutom åkte hon 6 mil extra(det är 3 mil hit från mamma o pappa) bara för att överraska oss igår kväll, och tro mig det lyckades hon med!  Jag har en sån otroligt fantastiskt och omtänksam mamma!
Både jag och Fredrik blev helt mållösa, vi fick inte fram ett enda ord för båda var så chockade men såklart fruktansvärt glada! Vi bara stod där och fattade ingenting tills vi fick låta det sjunka in lite och faktiskt fick fram några ord. Jag sa tack tio tusen gånger ungefär, kan fortfarande säga att jag är lite chockad! haha. Tusen miljoner tack till världens finaste mamma <3
 
Det är exakt den vagnen jag längtat efter SÅ himla länge, men hela tiden känt att den är en aning för dyr för oss, men nu är den äntligen våran!! En Emmaljunga Edge Duo med sport chassi i färgen dark grey! Jag är lyckligast i världen, vad skulle jag gjort utan min älskade, vackra och fantastiska Mamma? Hon är guld värd <3