Vi flyttade från ön!

Det blev lite ändrade planer då vi inte riktigt trivdes i lägenheten, även fast det var mysigt och vi hade roligt, men det var alldeles för varmt där inne vilket resulterade i att vi inte fick mycket sömn och Victor fick inte göra sig av med energi då han hade så liten plats att röra sig på! Men det fanns mycket bra också (som balkongen, där Victor kunde kolla på båtar) men inte tillräckligt för att vi orkade stanna. Ute var det också svårt att ha honom löst eftersom det var på en ö så skulle han bara gå mot bryggan! Så vi ändrade om planerna och flyttade oss till Solvik camping istället vilket är super mysigt! Jag älskar den här campingen, vi har varit här två gånger tidigare & det är lika bra varje gång! Det var verkligen som en befrielse att komma hit. Victor somnade som en stock precis kl 21 så han gjorde av med mycket energi idag för han har somnat runt 12-1 både tisdag & onsdag ! Måste tacka världens bästa mamma också som betalade hälften av solviks stuga❤️

Lite bilder från dagen! Älskar verkligen smögen & Kungshamn. Smögen & Kungshamn!Jag, Fredrik, Robin & Victor åkte till Kungshamn/smögen i tisdags & vi ska vara här tills på söndag, vilket känns helt gudomligt då vi redan varit här några dagar och det har varit så himla bra! 


Idag har vi varit runt omkring i Smögen och kikat! 
Hittat en hel del inredning & även nya kläder till både mig och Fredrik vilket absolut inte hör till vanligheterna! Imorgon ska vi fiska krabbor, utforska ön vi bor på, fiska, fotografera och annat roligt! 
Jag älskar verkligen Smögen, helt klart favorit stället på bästkusten. Det märks också väldigt väl att Victor trivs här, särskilt det här med att åka båt och det här med att springa ut och in på balkongen för att kika på alla båtar som åker förbi är riktigt spännande, det är ett stort plus i kanten för honom. 

På fredag ska vi åka till Smögen bryggan för att äta gott och spela minigolf, säkert även mer shopping! Haha. Lördag ska vi nog bara ta det lugnt och njuta sista hela dagen här & söndag ska vi åka till Nordby för att shoppa loss! :))
Blir bara mobil bilder fram tills söndag då jag inte har med mig någon dator eller har tillgång till wi-fi! :)