morgonbadet!

Såhär går morgonbadet till! Det är vatten från badrummet och ut till hallen, men andra ord, väldigt mycket vatten! haha. Är det nått Victor älskar så är det att bada, och det är jag tacksam för! Till sommaren ska vi bosätta oss hos mormor och morfar och bada hela dagarna! :)

Kavat Edsbro

I måndags fick vi hem ett paket med ett par av årets underarbara Kavat Edsbro skor som jag var snabb som attan att beställa åt min lilla kille, passade på när dom hade rea på sportamore, dessa kostade 359,- ! Jag är mer än nöjd med både skorna och priset! haha.  Så fantastiskt fina och jag älskar verkligen den lilla skinn detaljen med kavat märket!
 
 

My little shark!


Var nere vid sjön för att fota min lilla älskling i sin hajdräkt som han fått av sin faster Jennie! Dock hade jag hoppats på lite sol, men det får jag ta någon annan dag istället !:)
 

Henny & Victor!

I förrgår var min bästavän Annie och hennes dotter Henny här o hälsade på oss i det fina vädret! Sjukt mysigt, blev många bilder tagna på våra små pärlor :) resterande av dagen satt vi mest och drack kaffe och pratade medans barnen lekte! :)

Porträtt bilder!


Nu var det länge sen jag skrev nått här! Så får väll lägga in ett par inlägg på vad jag gjort den senaste tiden! haha.

För några veckor sedan fotade jag lite porträtt bilder på Wenche i samband med en annan fotografering! Älskar dom verkligen, tycker dom förmedlar känsla! Vi har en del kommande fotograferingar vilket ska bli SÅ kul! :)
 

13 mars- 15

Det här fick Victor av mormor när vi va i Kongsvinger igår! Måste tillägga att jag har världens lyckligaste son som inte låter det där flygplanet vara, vi är måttligt trötta på ljudet!
Mormor och Morfar älskar att skämma bort Victor, och det är inte mig emot heller! :)

12 mars 2015

 

Idag åkte jag, Victor och mamma till Kongsvinger för att shoppa och köpa norsk mat! Och som alltid skämde mormor bort lillen, så han fick mycket kläder, filmer, böcker och leksaker! Inge bortskämd alls. haha. Världens bästa mamma/mormor har vi <3
En mycket rolig och mysig dag :)