Vinst från Jollyroom!


En helt fantastiskt vinst från Jollyroom! Tror ni Victor kommer bli lycklig på julafton? Det tror minsann jag! Jag är helt salig över inredningen, äntligen har jag fått sakerna jag suktat efter till Victors rum så länge! Tror jag kommer ha en av landet gladaste barn på julafton! 

Detta har jag vunnit : 

- kids concept ullmatta star blå
- Talking Kevin Minions
- el motorcykel brandbil
- sparkbil gammaldags skolflygplan
- kids concept plocklåda lastbil
- ABC pussel från sebra 
- Babblarna gosedjur Baba
- Alice and fox ljusslinga grå 
- kids concept xylofon 
- lego förvaringslåda Aqua 
- verktygslåda Bosch 
- sängkläder med stjärnor från Borganäs 
- fureal friends interaktiv hund 

Så himla glad för den här vinsten!

Älskar hösten!En sådan himla fin årstid. Ibland önskar jag att det va höst året runt! Allt är så fint & mysigt. Tända ljus, mysiga koftor, filtar och nya tv program som börjar! För att inte snacka om solnedgångarna och färgerna ute under höstmånaderna, så fantastiskt fint! Hösten är också den årstiden jag får mest fotojobb och väldigt många bilder av Victor & allt ifrån löv till våran lilla familj! 
Jag älskar hösten helt enkelt. Älskar även regndagarna då man bara kan sitta inne och mysa hela dagen utan att då dåligt samvete om att man inte varit ute! Och för matt inte snacka om en av dem absolut bästa högtiderna - Halloween! Hur fantastiskt är det inte att det börjar bli stort i Sverige också ? Jag älskar det och kommer alltid köra all in på halloween! 

Spiderman!


Några bilder från Halloween!Halloween 🎃🍂


Happy halloween 🎃🍂

Halloween 2015

Helt klart är hösten min favorit årstid. Speciellt oktober månad som alltid är fullspäckad med både fotograferingar och annat skoj. Man brukar alltid ha helger fullspäckade med planer med både vänner, familj och aktiviteter. Älskar hur färgerna på träden utvecklas till alla möjliga färger och hur fint det är överallt, men också allt mys som hör till! Alla nya tv serier börjar, te brukar va ett dagligt intag och tända ljus & filtar är ett måste, helt fantastiskt i mitt tycke. Men det allra bästa med oktober är Halloween helgen, jag har alltid längtat till den dagen jag skulle få barn och få hitta på massa aktiviteter, just halloween helgen. Vi har gjort allt möjligt den här helgen, både pumpalykta, egen glass, och förtrollande barnfilmer har hunnits med, men vi har även fotat och myst i mängder! Victor fick även en halloween korg av oss med lite presenter i, vilket blev mycket uppskattat! Han fick också en tiger onepiece av faster Elin ( som är urgullig) och en Spider-Man dräkt av oss! :) Ett urval av mobilbilder från helgen! Haft den bästa helgen på länge! Älskar verkligen Halloween och allt vad det innebär!